Købsaftale underskrevet

Bøgedals Allé 27, Dalum, 5250 Odense SV

102 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Smuk rødstensvilla på topadresse i Dalum nær Fruens Bøge Skov


Samlet udhus- og garageareal på i alt 119 m2

home Dalum kan med stor begejstring præsentere denne nydelige og mulighedsrige villa, godt og centralt placeret i hjertet af Dalum – med kort til alt uanset i hvilken retning du bevæger dig.
6 trin op fra indkørslen nås hoveddøren med ”den pæne entré” samt mindre fordelingsareal til gæstetoilet, og trappeforløb mod 1. salen – Videre mod villavejen 2 stuer en suite, med direkte nedgang til underetagen – Derudover åbent køkken/alrum med spisebordsplads, orienteret mod baghaven.
På 1. salen findes 2 fornuftige værelser, med dertilhørende badeværelsesmiljø.
I kælderplan en god kælder med mange muligheder og 3 større disponible rum samt 2 mindre, hvoraf det ene er med gennemgang og haveudgang. e.
Matriklen måler 914 m2, hvor der både er garage (50 m2) samt udhus (69 m2) med rigtig gode brugsmuligheder, hvis du måtte have en pladskrævende hobby, roder med ”ting” i din fritid eller blot ønsker plads ud over det sædvanlige. Derudover er grunden anlagt med et større fliseareal, træer, beplantning samt græs.
For enden af vejen og om nærmeste gadehjørne få meter herfra nås skolegangen på Tingløkkeskolen, langs Dalumvej og Faaborgvej er indkøbsmuligheder og specialbutikker placeret som perler på en snor - mens afkørsel 52 og det Fynske Motorvejsnet nås 1,7 km længere ude. Kort sagt har du alt inden for en ganske lille radius. Værd at bemærke er naturligvis også Fruens Bøge Skov, der kan nydes 800 m fra indkørslen ved at krydse Dalumvej.
Den charme- og karakterfyldte villa fremtræder med gode rammer, hvor der også er plads til at istandsatte og realisere egne boligdrømme/ønsker, alt imens beliggenheden tillige sjældent fås bedre i Dalum.
Nysgerrig? Kontakt os endelig for spørgsmål eller fremvisningsønske.
1915
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
914 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540