Bøgebakken 35, Stevnstrup, 8870 Langå

208 m2 villa

Kontant 3.849.000 kr.

STEVNSTRUP - SKØNT VILLAKVARTER MED KORT AFSTAND TIL NATUR OG GUDENÅEN


FANTASTISK VILLA MED 6 SOVERUM OG DOBBELT GARAGE MED GULVVARME

Villaen er attraktivt beliggende på blind vej i skønt kvarter og med nem adgang til både skole, sport og bl.a. Fladbro skov samt Gudenåen - 2 fantastiske og skønne steder.

I Stevnstrup finder du indkøb, skole, børnehave og vuggestue. Du finder også hallen, sportsklubben samt selvfølgelig byens skønne forsamlingshus, hvor byen samles til mange forskellige sammenkomster - bl.a. fællesspisning, som er et stort hit - en by med et stort sammenhold.

Stevnstrup er beliggende mellem Langå og Randers - i begge byer er der mulighed for at stige på toget og køre til Århus. Og er det motorvejen, så er der kun 10 minutters kørsel i bil.

Haven er anlagt med græsplæne og en stor indkørsel med plads til flere biler. Mod vest har du et fantastisk terrassemiljø og her er der også et unikt udhus, som er bygget i samme stil som villaen.

Integreret med villaen er der en skøn og rummelig garage med plads til 2 biler og direkte indgang til boligen.

I villaen og i den dobbelte garage er der gulvvarme overalt. Luft til luft varmepumpe. Genindvindingsanlæg med cool. Centralstøvsuger og vandskurede vægge samt delvist lofter i kip.

VILLAEN INDEHOLDER:
Forgang med klinkegulv og adgang til børneafdelingen, som er med 3 rigtig gode værelser og eget badeværelse med bruseniche. Lige på den anden side af mellemgangen ligger det 4. værelse, som ligesom de 3 andre værelser, har en rigtig god størrelse - så er der 4 børn i familien, så er det perfekt. Bryggerset er for øvrigt også beliggende i børneafdelingen - så både egen indgang og eget badeværelse. Spændende og stort køkkenalrum med loft i kip samt varmepumpe. Viktualierum eller måske vinrum. Kontoret eller det 5. værelse vender ud til alrummet. Forældre afdelingen er med både soveværelse, walk-in og eget badeværelse. Fra alrummet og via den dobbelte dør kommer du ind i opholdsstuen.

2008
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal toiletter
1398 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.849.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.169 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,490 / 18.346 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Randers

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00