Blommevænget 236, Saksild, 8300 Odder

101 m2 villa

Kontant 2.320.000 kr.

Totalrenoveret 1-plans villa og garage


SAKSILD - ODDER

Drømmer du om at bo i en 1-plans villa med en fantastisk garage, hvor det hele er totalrenoveret? Så er Blommevænget 236 måske dit kommende hjem. 

Den store garage har gulvvarme, badeværelse og hems, så udover at give rigelig plads til din bil og opbevaring, giver den dig også fleksible muligheder og ekstra plads til gæster eller kontor, alt efter behov og ønsker.  
Haven er primært anlagt med græs og tilbyder en skøn oase til udendørs aktiviteter og afslapning. Du vil finde to store terrasser, hvoraf den ene vender mod vest og den anden mod syd. Den vestvendte terrasse er ideel til at nyde solnedgange og aftenmiddage, mens den sydvendte terrasse giver dig mulighed for at fange solen hele dagen. Uanset om det er at grille, dyrke havearbejde eller bare slappe af med en god bog, vil disse udendørs områder give dig mulighed for at nyde det bedste af det danske klima.
Du bliver budt indenfor i entréen/bryggers med gulvvarme. 

Herfra træder du ind i det store køkkenalrum og stue som er den centrale del af hjemmet. Her er god plads til både spise- og sofaarrangement og den indbygget brændeovn, tilføjer en hyggelig atmosfære og varme på kølige aftener. Køkkent er holdt i et hvidt grebsfrit og tidsløst design, og er udstyret med alle nødvendige faciliteter. 

Boligen har to gode værelser, hvoraf det ene er med et stort walk-in, som tidligere har været et værelse. 

Derudover er der et stilfuldt badeværelse med gulvvarme, separat bruseniche og et ekstra touch af luksus findes i det nedsænkede badekar.
Saksild er et vidunderligt område i Odder, der tilbyder en harmonisk blanding af natur og bekvemmeligheder. Du vil opleve det bedste af det danske landskab med smukke strande, rolige skovområder og samtidig finder du både skole, institution, bus og indkøb i Bagergården. 

Odder by ligger kun få kilometer herfra, som byder på alt til dagligdagens gøremål. 
1979
Byggeår
3
Antal rum
2
Antal toiletter
822 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.320.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.772 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,243 / 11.199 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22