Bjørstrupvej 50, 3230 Græsted

225 m2 villa

Kontant 6.650.000 kr.

Stor land-villa med den smukkeste beliggenhed !


Renoveret i de bedste materialer.

På Bjørstrupvej 50 lidt syd for Græsted og lige på grænsen til Harager Hegn, der er en del af Gribskov, finder man denne karakteristiske og charmerende villa. Stilen er gennemført inde såvel som ude, hvilket også inkluderer den yderst velanlagte have.
Beliggenheden udmærker sig ved at kombinere det bedste fra to verdener. På den ene side har man byens muligheder lige ved hånden, og på den anden er man placeret direkte op til skoven, der følgeligt byder på et veritabelt væld af naturoplevelser. Afstanden til Græsted er godt og vel tre kilometer, og der finder man alt det, der kræves, når hverdagen skal gå op i en højere enhed.
Allerede udefra præsenterer villaen sig med et klassisk udtryk. De hvidpudsede mure får selskab af en sort sokkel, blåt træværk og et stråtag, og som man træder inden døre, fortsætter stilen ufortrødent på tværs af 225 kvadratmeter. Det hele centrerer sig omkring de to anseelige stuer, som modtager et rigt lysindfald via de sydvendte vinduer. Under lofterne ses bjælker, og gulvet er af henholdsvis planker og terrakottafarvede klinker.
I forlængelse af stuerne ligger køkkenet, som i udseende passer fortrinligt til en landlige æstetik. Boligen afrundes af tre værelser, to badeværelser og et bryggers. Det ene værelse forefindes på førstesalen, hvor også tre disponible rum gives.
Grunden er på 5.000 kvadratmeter, og den megen plads udmønter sig blandt andet i skønne terrasser, store plæner og en køkkenhave med tilhørende drivhus. Her er adskillige frugttræer, en enorm pergola og meget mere. Man har desuden udsigt til en mindre sø, og endelig kan bilen parkeres i garagen.
Kontakt os for en fremvisning.
7Antal rum
2001Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

6.650.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.636 kr.

Udbetaling

335.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

38,179 / 30.460 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Monrad Jørgensen
home Helsinge-Græsted

Daglig Leder

jamo@home.dk

88 20 94 10

88 20 94 10