Bjedstrupvej 33, 8660 Skanderborg

92 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Byg din drømmebolig i fredelige Bjedstrup


En attraktiv lille landsby

Mellem Skanderborg og Ry strækker markerne sig om kap med den store himmel, og lige her i lille Bjedstrup ligger en enormt spændende mulighed for at bygge sin egen drømmebolig. Her er plads til at tænke stort, stemningsfuldt og enestående med i alt 1.105 kvm at gøre godt med. Er der dig, der skal udfolde sådan en drøm?
Presenningerne blafrer i vinden, og under den gemmer sig en ejendom, der har stået her siden 1777. Den kan ikke mere, og det hele skal rives ned for, at du i stedet kan give grunden nyt liv. Der er hele tre matrikler, hvoraf to af dem ligger helt tilstødende og tilsammen udgør 656 kvm. Den sidste matrikel ligger ved siden af, med en grusvej i mellem. 
Fæld og behold udvalgte træer, og byg det smukkeste stuehus på den ene del af din fremtidige adresse. Lav en drøm af en køkkenhave, opfør et vidunderligt udhus til dit kreative værksted, atelier – eller noget komplet andet i de grønneste og mest indbydende omgivelser. Alt i alt er det her altså en enestående mulighed for, at du kan skræddersy et hjem i rammerne af et idyllisk, bugtende landskab.
Markerne har du nemlig lige uden for Bjedstrups fredelige atmosfære. Den lillebitte landsby har sin helt egen skole fra 0.-6. klasse med fritidsklub samt børnehus med både vuggestue og børnehave (og naturbørnehave) med et rigtigt godt fællesskab. Der er ikke megen gennemkørende trafik, for Bjedstrupvej ligger uden for Skanderborgvej – landevejen, som forbinder jer med nabobyerne og den storslåede natur. I har både Ravnsø og Mossø tæt på, mens både Ry og Skanderborgs søer, indkøbsmuligheder og fremragende byliv kan nås på hhv. fem og syv minutter.
Kontakt os i dag – vi glæder os til at høre om dine tanker!
3Antal rum
1777Byggeår
1105 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.202 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,534 / 2.797 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Vindfeldt-Bottke
home Skanderborg

Ejendomsmægler MDE

anvb@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11