Birkegårdsvej 4A, Annisse, 3200 Helsinge

92 m2 villa

Kontant 2.595.000 kr.

Virkelig pænt kvalitets hus i Annisse Nord.


Funktionelt indrettet med bl.a. gulvvarme i alle rum.

Sætter du pris på de gode ting i livet – både de rekreative og de mere praktiske? 
Så vil du ganske givet også sætte pris på dette fine hus. Det er opført i solide kvalitetsmaterialer og både de skattemæssige og de energimæssige omkostninger er lave, alt er holdt i en virkelig flot stand, og så finder børn såvel som voksne sig hurtigt til rette her i det dejlige Annisse Nord. 

I forbindelse med opførelsen i 2005 tænkt kvalitet ind i alle detaljer – de energimæssige såvel som de æstetiske – med eksempelvis dobbeltmuret vægge, vandbåren gulvvarme i alle rum, Unoform køkken mv. 

Boligen består af 2 værelser, et lyst og lækkert brusebadeværelse samt en indbydende opholdsafdeling, som udgøres af køkken, alrum og stue i ét åbent rum med et behageligt og generøst lysindfald. ´Fra stuen er der udgang til terrassen og den sydvestvendte have, som er fuldkommen aflukket. Her kan du suge sol til dig fra middagstid til solnedgang. Solens første stråler skal du heller ikke snydes for – dem kan du nemlig nyde i selskab med en kop morgenkaffe på terrassen på modsatte side af huset. Haven er samtidig nem at holde og er takket de mange stedsegrønne planter med farve hele året rundt. 

Fra den rolig villa vej er der via et veludbygget stisystem kort vej til både Bjørnehøjskolen, samt børnepasning. Skal I videre ud i verden, er der også kun en kort køretur til enten motorvejens forlængelse eller de naturskønne områder langs nordkystens mange stranden og i de store skov. Kontakt os for en fremvisning
3Antal rum
2005Byggeår
847 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.909 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,979 / 11.946 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Grøndahl
home Helsinge-Græsted

Partner

kengr@home.dk

88 20 94 10

88 20 94 10