Birkedalsvej 2, Slimminge, 4100 Ringsted

185 m2 villa

Kontant 2.250.000 kr.

Velholdt villa med plads til den store familie i Slimminge


Landlig idyl og smukke marker

Med nøgleord som masser af plads, en fredelig atmosfære og naturskønne omgivelser får I gode rammer i denne villa i Slimminge. Glæd jer til fire værelser, to badeværelser og store opholdsrum, der tilsammen sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni har boligen solceller. Endelig er beliggenheden pragtfuld, hvis I vil bo nær naturen og samtidig have hverdagens gøremål indenfor overskuelig rækkevidde.
Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med to stuer i forlængelse af hinanden, hvilket skaber en let og luftig rumfornemmelse. Desuden har den ene stue udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.
Det store køkken-alrum gør det muligt at samles på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Det stilrene Invita-køkken byder på god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Oveni er der en fryser, køleskab og ovn fra 2022.
Videre rummer boligen fire værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Tilmed er det ene værelse særligt lækkert med adgang til eget badeværelse. Videre er der et ekstra badeværelse og et bryggers. Bemærk også, at der er gulvvarme på begge badeværelser og i to af værelserne.
I kan se frem til en dejlig grund, som bliver et markant trækplaster i sommerhalvåret. Haven har en græsplæne til børnenes leg og en skøn terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel, mens de to overdækkede terrasser gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der to carporte og et mindre værksted.
I er omgivet af landlig idyl og smukke marker, og samtidig finder I bus, indkøb, skole, daginstitution og sportshal indenfor syv kilometer. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, hvorfra Køge kan nås på 20 minutter, mens køreturen til Ringsted kan klares på et kvarter.
Kom og oplev boligen.
1972
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
741 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.812 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,885 / 10.907 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Ringsted

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

57 67 46 00

57 67 46 00