Binderupvej 2, 6091 Bjert

158 m2 villa

Kontant 1.545.000 kr.

NEDSAT EN KVART MILLION!


Gode store stuer og en hyggelig have

I hjertet af Bjert, lige overfor Sdr. Bjert Kro, finder I denne flotte villa fra 1920. Et yderst stemningsfuldt hus, som oser af sjæl og charme. Huset er på 158 kvadratmeter, som er meget godt udnyttet, så der er plads til hele familien.

Planløsningen byder på en entré med hurtig adgang til badeværelset og en trappe til 1. salen. Fra entreen er der videre adgang til en fordelingsgang, hvor der på venstre side er en dør til køkkenet og højre en dør til spisestuen. Spisestuen er med flotte originale lofter fra 1920 og nyere vinduespartier, som lader lyset strømme ind i boligen. En stor dobbeltdør leder ind til husets store stue, der er i fuld længe af huset. Her er plads til familiehygge og vennepar til spilleaftener.

Fra stuen er der udgang til en lidt ældre, men fin udestue, hvorfra der er udgang til terrassen og haven. Køkkenet er med masser af skabs- og fin bordplads, samt en skøn køkkenø, der kan værnes omkring under madlavningen. På den anden side af døren mod syd, ligger bryggerset, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Bryggerset fungerer også som en baggang, da der er udgang til terrassen og baghaven. Ved bryggerset er der også et mindre gæstetoilet og et lidt større depotrum med trappe til loftrum, som bruges til opbevaring.

1. salen er værelsesafdelingen. Heroppe er et stort soveværelse og 2 lidt mindre værelser. Fra soveværelset er der udsigt til Sdr. Bjert Kro og fra de 2 andre er der mod haven. Som en bonus er der også et lille depotrum.

Udover boligdelen er der et tilhørende udhus, med god plads til haveredskaber mv. Derudover er der en fin carport, hvor der også er mulighed for ekstra parkering ved siden af.
Trods den meget centrale beliggenhed i Bjert er haven skønt lukket og privat. Bjert har et yderst velfungerende lokalsamfund, hvor der er plads til alle.
Ring allerede i dag for en fremvisning.

1920
Byggeår
5
Antal rum
733 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.545.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.484 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,569 / 7.493 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tommy Deigaard
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler og vurderingsspecialist RD

todei@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33