Billeshavevænget 7, Korup, 5210 Odense NV

160 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Velindrettet og med rig mulighed for at sætte sit eget præg på villaen


Boligen rummer plads til den store børnefamilie og ligger kun 5. min fra skolen

Rummelig og velindrettet villa beliggende i roligt- og børnevenligt kvarter i Korup. Boligen rummer 160 m² bolig i stueplan og 160 m² kælder.

Villaen ligger kun 5 min. gang fra bl.a. Korup skole samt Korup Kultur & Idrætscenter, som består af 2 haller, motionscenter, cafe og bibliotek. Indkøbsmulighederne i lokalområdet er rigtig gode, her er både Coop 365, Meny og Netto. Stisystemet i området sikrer, at børnene ikke skal færdes på stærkt trafikerede vej, når de skal besøge venner i området. Via Langesøstien er der rigtig god forbindelse til centrum, hvis du da altså foretrækker cyklen. Ellers kan du nyde godt af gode busforbindelser og små 10 min. i bil til motorvejsnettet. 

Boligen indeholder entré, nydeligt flisebadeværelse med kar, et pænt gæstetoilet, 2 gode børneværelser, stort soveværelse med indbyggede skabe og udgang til terrasse.

Rummeligt og ældre køkken samt godt bryggers med bagudgang. Derudover byder huset på en dejlig stor vinkel spise-/opholdsstue, med brændeovn og udgang til en overdækket terrasse.

Ejendomme byder desuden på en dejlig rummelig kælder med god loftshøjde. Den indeholder separat bad og toilet, et dejlig stort disponibel rum som evt. kan benyttes til gildesal. Aktivitetsrum og flere disponible rum. Kælderen kunne blive en rigtig fin underetage, da den byder på mange muligheder.

Til villaen hører garage, en dejlig stor fliseterrasse, overdækket terrasse samt en rummelig have med plads til leg og til at samle familien. 

Boligen henvender sig til dem som kan se muligheder i renoveringen af en dejlig rummelig ejendom.

Vi glædes os til at vise jer boligen. 
1967
Byggeår
4
Antal rum
3
Antal toiletter
1272 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.717 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,369 / 9.711 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Christoffersen
home Odense Nord

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

hchris@home.dk

66185920

66185920