Billesbølle Mark 8, Billesbølle, 5463 Harndrup

175 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Charmerende ejendom med hyggeligt pool-område og stor grund på 4141 m2


Unik beliggenhed omkranset af fantastisk natur med rigt dyreliv


På Billesbølle Mark 8 bor I i et smukt og fredeligt område, omkranset af rigt dyreliv og fantastisk natur.
Beliggenheden er i en klasse for sig, for imellem marker og træer ca. 500 meter nede ad en lille privat fællesvej finder I denne charmerende og velholdte ejendom på 175 m2 placeret på en 4141 m2 stor grund. 

Den unikke placering gør, at I her kan nyde de fredelige, naturskønne og idylliske omgivelser, og samtidig bo særdeles centralt midt i Danmark med kun få minutters kørsel til motorvejsnettet. 
Indkøbsmuligheder finder I i Harndrup, mens daginstitutioner og skole ligger i Fjellerup omkring fire kilometer fra hoveddøren.

Udendørs kan I nyde sommeren på den sydvestvendte terrasse ved huset, der er halvt overdækket af det stråtækte tag og omkranset af højbede ud mod haven. 
I kan også bruge tiden ved swimmingpoolen, der er omkranset af et dejligt opholdsmiljø med stor træterrasse, hvor man under den smukke pergola kan finde skygge på de varme dage.

Fra gårdspladsen træder I ind i entréen, der fungerer som fordelingsgang til to af husets værelser, badeværelse og gæstetoilet samt køkken-alrummet. Husets badeværelse er indbydende og rummeligt med lyse klinker og muret bruseniche.
Samlingspunktet finder I i køkken-alrummet, der er renoveret med sans for detaljerne og respekt for historien. Her er åbnet til kip i en god del af rummet, hvilket giver en dejlig loftshøjde og på smukkeste vis fremhæver de fritlagte bjælker og spær. Køkkenet emmer af hyggelig landstil med lysegrønne elementer og udsigt til haven gennem sprossede bondehusvinduer og terrassedøre. Fra køkkenet er der adgang til endnu et værelse samt til et godt bryggers med mulighed for vaskesøjle og opbevaring.
I den modsatte ende af køkkenet finder I stuen, og her åbner sig et imponerende rum med vinduer til alle sider og en loftshøjde på over fire meter i midten af rummet, der afsluttes med dobbeltdøre ud mod haven.
Derudover byder førstesalen på gode muligheder for ekstra værelse, hjemmekontor eller hobbyrum.

Kontakt os for en fremvisning, så du med egne øjne kan opleve dette skønne sted.
5Antal rum
2006Ombygget
2Antal toiletter
4141 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.786 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,543 / 5.987 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010