Bentesminde 14, 8960 Randers SØ

216 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

ROMALT - BØRNEVENLIGT OG TRYGT BELIGGENDE I SKØNT KVARTER


DEJLIG VILLA MED NYERE VARMPUMPE OG PILLEOVN - SÆLGERS UDGIFT TIL ALT EL - CA. KR. 11.000,-


Villaen er attraktivt beliggende i et trygt og stille vejsystem med kort afstand til den smukkeste natur. Så hvis i elsker, at være ude i naturen, enten det er for at gå en tur med hunden eller løbe en tur selv, eller er I vilde med at hoppe på cyklen, så ligger MTB sporet ligeledes indenfor kort afstand. Et fantastisk naturområde med mange muligheder.

I Romalt finder du også en attraktiv skole med klassetrin fra 0.-9.klasse, børnehave og vuggestue samt Rema1000 og nyere hal med fitness og café. Skal du ind til Randers centrum eller på E45, så tager det godt 5 minutter i bil. En perfekt beliggenhed tæt ved naturen for den travle børnefamilie - ingen støj.

Sælger har vedligeholdt sin villa, så den fremtræder i en flot og velholdt stand. Her er god plads og indretningen er perfekt til børnefamilien eller hvis du bare har behov for meget plads.

Haven er dejlig lukket og carporten og udhusene ligger på nordsiden af villaen.

INDEHOLDER I STUEPLAN:
Dejlig og rummelig hall med trappe til 1. sal. samt adgang til  til 2 gode værelser og et nyere samt flot badeværelse med både badekar og bruseniche. Fra badeværelset er der direkte adgang til soveværelset, som også er med en skabsvæg. Dejlig opholdsstue med nyere pilleovn og åben til tilbygget havestue, som har et fantastisk lys indfald og klinkegulv med gulvvarme. Opholdsstuen er delvis åben til køkkenet, som er med halvmur og lyse elementer - herfra er der også udgang til haven. Bryggerset er placeret praktisk lige ved køkkenet - her er klinkegulv, skabe og vaskeri.

INDEHOLDER PÅ 1. SAL:
Lyst og flot repos med plads til et skrivebord. Skøn og stor opholdsstue eller et stort soveværelse - et skønt rum med udgang til svalegangen hvorfra der er udsigt udover Randers fjord. Godt depotrum med plads til julepynt m.v.. 2 gode værelser og eget badeværelse med bruseniche. 

EN DEJLIG BOLIG MED MULIGHED FOR 7 SOVERUM.

FIBER OG VARMEPUMPE - MEGET BILLIG OPVARMNING.
7Antal rum
1982Ombygget
800 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.515 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,682 / 10.070 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Assentoft

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86492020

86492020