Købsaftale underskrevet

Bellisvej 14, 4300 Holbæk

165 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Holbæk


Perfekt beliggende i et eftertragtet område i Holbæk

Velkommen til Bellisvej 14, 4300 Holbæk - en drømmebolig for børnefamilier! Dette charmerende hus er perfekt beliggende i et eftertragtet område i Holbæk, der tilbyder den ideelle ramme for en familievenlig livsstil.
Med sine hele 165 kvadratmeter boligareal er denne ejendom rummelig og velindrettet. Når du træder ind ad hoveddøren, bliver du mødt af et vindfang, som giver dig mulighed for at tilgå husets 1. ud af 2 badeværelser med toilet, og fra vindfanget får du ligeledes adgang til husets bryggers. Fra bryggers kan du forsætte ind i værkstedet, hvor du har mulighed for at have en pladskrævende hobby eller anden mulighed for opbevaring.
I entreen har du både adgang til kælderen samt de 2 store og lyse stuer. Fra den ene stue, har du ligeledes adgang til en lækker vestvendt terrasse, som giver dig den sene eftermiddagssol, samt solen på skønne sommeraftner.
I stueplan finder du ligeledes husets køkken, hvor du har mulighed for at lave et stort lækkert køkken-alrum, hvor du kan samle familien samtidig med der laves mad.
Efter stuen kommer du til fordelingsrummet, som giver dig mulighed for at komme ind i husets 3 soveværelser samt husets 2. badeværelse.
Og det stopper ikke der – huset byder også på en kælder på hele 47 kvadratmeter, der åbner op for utallige muligheder. Denne kælder kan tilpasses efter jeres behov, hvad enten det er et legerum til børnene, et hjemmekontor eller et hyggeligt underholdningsområde.
Udenfor finder du en dejlig vestvendt have, der er perfekt til leg, afslapning og grillaftener med venner og familie, og på husets sydvendte side, får du en lækker stor fliseterrasse som er delvis overdækket, så du både kan nyde solens stråler, eller trække ind i skyggen. Med beliggenhed i dette populære kvarter er du inden for gåafstand til lokale skoler, Fælleden og andre bekvemmeligheder, der gør hverdagen lettere for travle børnefamilier.
Bellisvej 14 er en mulighed, du ikke vil gå glip af.
Vi glæder os til at byde dig indenfor.

6Antal rum
1973Ombygget
2Antal toiletter
741 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59