Belgiervej 4, Assentoft, 8960 Randers SØ

186 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

ASSENTOFT - NYT KVARTER MED KORT AFSTAND TIL SKOLE OG INDKØB SAMT NATUR


SPÆNDENDE VILLA MED FLOTTE DETALJER OG FANTASTISK GARAGE MED GULVVARME

I Assentoft by finder du rigtig gode indkøbsmuligheder alle ugens dage og flere spisesteder. Du finder yderligere både læge og tandlæge, samt frisør og slagter. En dejlig by med mange muligheder og på ingen tid når du både E45 og Randers by i bil. Fra Assentoft er der desuden cykelsti hele vejen til Randers.

I området omkring skolen (til og med 9. klasse) finder du både børnehave og vuggestue, samt ungdomsklub og byens store sportsanlæg med bl.a. stadion, multibane, tennisbaner og 2 haller - et helt fantastisk område, hvis du og din familie elsker at dyrke sport - og så gør det jo heller ikke noget, at det hele er samlet omkring skolen - dejlig nemt og trygt for både dig og dine børn.

Selve villaen har sælger kælet for med flotte detaljer og kvalitets materialer.

Når du ankommer til boligen og den dejlige brede indkørsel til garagen, hvor der er plads til 2 biler, kan du godt se, at her venter en spændende oplevelse. Foran og omkring villaen er der belagt med flotte fliser og på havesiden finder du en skøn, integreret og stor terrasse.

Garagen er med 2 automatiske porte og gulvet er med varme og fliser. Loftet er med sorte Troldtekt plader og som er sat op, så portene gemmes under loftet - ser super godt ud.

VILLAEN INDEHOLDER:
Overdækket og flot indgangsparti med adgang til både boligen og garagen. Forgang med klinkegulv og garderobeplads samt elegant trævæg. Lækkert og hyggeligt køkkenalrum med plads til stort spisebord, stor bordø, elementer fra Svane, skjult spisekammer samt vask med touch vandhane. Fra alrummet er der delvis åben til opholdsstuen - adskilt med en åben biopejs. Forældre afdeling med soveværelse, walk-in med glaslåger samt eget badeværelse med dobbelt brus og badekar. I modsatte ende af villaen ligger børneværelserne - 3 stk.- hvoraf de 2 har en god størrelse og det sidste er perfekt til kontor. Der er også et godt depotrum samt eget badeværelse med bruseniche. Fra bryggerset, som har god skabsplads, er der direkte adgang til garagen - skønt når du kommer hjem i dårligt vejr.

Her er varmepumpe, gulvvarme overalt, Troldtekt lofter med ensidig hældning samt genindvindingsanlæg. 
2022
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.942 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,521 / 19.152 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Assentoft

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86492020

86492020