Bastebjerg 16, 2690 Karlslunde

133 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

Totalrenoveret villa med moderne komfort og beboeligt anneks - 178kvm effektive etagemeter


Indflytningsklar familievilla nær Strandskolen - mulighed for mageskifte - Rækkehus

Her venter jer et familievenligt og gennemrenoveret hjem, som er spækket med stilrene elementer og nye løsninger fra 2022. Det betyder, at I får et hjem, hvor møblerne kan rykkes direkte ind. I skal ikke engang bekymre jer om at male væggene – der er nemlig 100 % indflytningsklart.
Lyse og lækre materialer skaber en rød tråd på tværs af hele boligarealet, som er perfekt til børnefamilien. Huset har tilmed den kæmpe fordel, at der er gulvvarme i alle rum på nær badeværelserne. I får derfor et veltempereret indeklima, hvor der ikke skal tages hensyn til radiatorer i indretningsplanerne.
I bydes velkommen i en elegant men samtidig praktisk entré med flotte klinker på gulvet og indbygget skabsplads til sko og overtøj. I den ene ende af huset er der en samlet soveafdeling med tre gode værelser og nem adgang til begge de flotte badeværelser. Alle værelserne har en fantastisk god størrelse med plads til dobbeltseng og ekstra møblement.
Der er også et vaskerum med hvidevarer og et fantastisk køkken/alrum/stue med stilrent inventar, god plads til de fælles stunder, moderne køkkenteknologi og direkte haveudgang. Husets skønne opholdsafdeling gennemlyses af vinduer mod øst, syd og vest, som skaber et optimalt lysindfald.
Boligarealet suppleres af en isoleret garage, som ideelt set kan benyttes som teenagerafdeling, kontor eller træningsrum. Her får I nogle attraktive bonuskvadratmeter med to separate rum, som kan bruges til mange forskellige formål. Der er mørke klinker på gulvet, et dejligt dagslys og to forskellige ind- og udgange.
Udenfor venter en skøn have, der ligesom huset har et pletfrit udtryk. Her er veltrimmede buske og bede, en storslået terrasse og en skøn græsplæne med plads til både leg og afslapning.
Huset ligger på en rolig villavej, og børnene kan færdes trygt i det hyggelige kvarter med lukkede veje og et veludbygget stisystem. Der er sikker skolevej til Strandskolen og Karlslundehallen, der begge dele ligger få minutter fra huset.
En kort cykeltur bringer jer til de skønne sandstrande langs Køge Bugt, og der er bekvem afstand til den idylliske Mosede Havn og Trylleskovens skønne skovstier.
Hvis drømmen er et nyrenoveret hus på en særdeles børnevenlig adresse – så er det nu chancen byder sig. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Bastebjerg 16.

1964
Byggeår
6
Antal rum
754 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.265 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,730 / 24.391 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Mørch
home Greve-Karlslunde

Indehaver, Projektansvarlig & Ejendomsmægler MDE

ramh@home.dk

70 500 100

70 500 100