Barup Søvej 7, Barup, 4850 Stubbekøbing

174 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Velholdt og stor landejendom, beliggende i meget naturskønt område


Rig muligheder i udhus længer, f.eks. hobbyværksted, biler, indretning af ekstra bolig m.m.

Denne skønne landejendom, som ud over at ligge rigtigt naturskønt i gåafstand  til fugletårnet med udsigt over området ved Barup Sø, og i meget rolige omgivelser, byder også på et væld af mulighed pga. de gode udhus længer og ekstra bygninger der findes på ejendommen. 

Herudover er der en meget flot anlagt have med egen sø og virkelig mange lækroge og plads til at nyde haven og roen. Sandt at sige et besøg hver, for der er bare så skønt i den velplejede have. 

Boligen er indrettet med entre med klinkegulv og plads til garderobe m.m. Opholdsstue med flotte trægulve samt videre adgang til en kombineret spisestue og tv/stue, ligeledes med flotte trægulve. 
Der er en god og effekt brændeovn, som, ud over hyggen, er med til at give boligen en bedre varmeøkonomi. 
Rummeligt spisekøkken med god skabs- og bordplads samt plads til et spisebord. Der vil også være mulighed for at åbne op mellem køkkenet og spisestuen, hvis man ønsker sammenhæng mellem de to store rum. 
I stue plan er der et stort soveværelse, et stort børneværelse samt et mindre gæsteværelse/hjemmekontor. 
Fra køkkenet er der videre adgang til et stort bryggers med plads til vaskemaskine m.m. Herfra får man adgang til badeværelse med bruseniche. Endvidere er der et viktualierum samt udgang til et mellemgang som både giver adgang til førstesalen samt udgang til gårdspladsen. 
Førstesalen er indrettet med et disponibelt rum/gæsteværelse hvor der er udgang til en sydvendt altan. Resten af førstesalen er uudnyttet loftsrum, som også kunne indrettes, hvis der er brug for mere plads. 

Ejendommen opvarmes med træpillefyr.

Til ejendommen hører nogle rigtigt god udhus/tidligere driftsbygninger, som f.eks. er indrettet med en stor garage, atalier/hobbyværksted, overskud af opbevaring f.eks. til ekstra biler, campingvognen m.m.
Endvidere er der forberedt til ombygning af en af længerne, hvor man f.eks. kan indrette en gæstebolig til overnattende gæster, bed&breakfast eller måske til en ekstra generation, så man kan bo to generationer på ejendommen. 

Mulighederne er mange og hvis det er noget for jer, så skynd jer at kontakte os for en fremvisning
på tlf: 55371195
5Antal rum
1908Byggeår
8000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.912 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,533 / 9.133 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Emanuelsen
home Vordingborg

Ejendomsmægler & Valuar, Indehaver, Køberrådgiver

thema@home.dk

55 37 11 95

55 37 11 95