Købsaftale underskrevet

Barmosevej 2, Davinde, 5220 Odense SØ

143 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

Naturperlen på Barmosevej 2: Fredfyldt idyl i smukke omgivelser


143 m2 bolig - 90m2 garage/værksted - stor grund (1120m2)


Velkommen til Barmosevej 2 - Her kan du opleve en idyllisk ejendom omgivet af skov og søer.

Ejendommen ligger fredfyldt og smukt ved indkørslen til Barmosevej og byder på 143 kvm bolig, som er velholdt og har mange muligheder for indretning og udnyttelse. Der er også en imponerende 90 kvm stor garage/carport, perfekt til de pladskrævende hobbyprojekter eller fritidsmekanikeren. Med ingen naboer i nærheden kan du nyde privatlivet og fordybe dig i naturen - kom selv og oplev, hvad denne ejendom har at byde på.

Når du træder ind i huset, vil du opdage et skønt rum-for-rum layout. Der er indgang og gang med trappe til første sal, et pænt køkken med spiseplads, en dejlig stor vinkelstue med spisestue og brændeovn. Nydeligt badeværelse med bruseniche og skabsarrangement. Derudover er der stort soveværelse og samt stort rummeligt bryggers/baggang.

På første sal finder du en lille repos og to værelser, hvor du måske finder Davindes smukkeste udsigt..

Ejendommen er omgivet af en stor dejlig have med flere terrasser og "rum",  hvor der er god plads til at anlægge en køkkenhave, plante frugttræer eller lignende. Både fra haven og huset kan du nyde den  skønne udsigt over skove og marker i alle retninger.

Dette er en velindrettet og fantastisk beliggende ejendom for dem, der ønsker at leve tæt på naturen i fredelige omgivelser.

Kontakt home Odense Syd-Øst, der står til rådighed for fremvisninger syv dage om ugen. Du kan kontakte os på 65 90 40 80.

4Antal rum
1800Byggeår
1120 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Nielsen
home Odense Syd-Øst

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

moni@home.dk

65904080

65904080