Banetoften 10, 8530 Hjortshøj

350 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Liebhavervilla på 350m2 med lukket have og sø


Hjortshøj

Er I en pladskrævende familie, der sætter pris på kvalitet og vil have noget udover det sædvanlige? Så er Banetoften 10 i Hjortshøj et rigtig bud på jeres næste hjem.

Allerede når man kører ind ad den lukkede grusvej fornemmer man idyllen og at der her er tale om noget helt ekstraordinært. Boligen der blev totalrenoveret fra A-Z i 2011 rummer hele 350 m2., og har en god og funktionel planløsning. Fra sekundet hvor man træder ind ad hoveddøren fornemmer man, at der ikke er gået på kompromis og at der udelukkende er benyttet kvalitetsmaterialer. 

Den store pragtvilla ligger godt placeret på den 1602 m2. store grund. Her er naturen i højsædet, hvor man er omkranset af store træer, hvilket giver masser af privatliv. Derudover er en lille charmerende sø samt en stor sydvendt terrasse, hvor I kan nyde de mange solskinstimer, mens børnene leger på den store græsplæne.

På grunden er der ligeledes et meget nydeligt anneks, som er oplagt som kontor, gæste- eller teenageafdeling. 

Indenfor fremstår huset lyst og lækkert, hvor materialevalgene er stilrene og gennemgående kvalitetsprægede. Entréen fremstår lys og her har I mulighed for at komme af med fod- og overtøj. Villaens stueplan er indrettet med et stort og rummeligt køkken-alrum, der er i åben forbindelse med stue og spisestue, hvorfra der er direkte udgang til terrassen. Villaens stueplan byder derudover på 3 gode værelser, som kan anvendes til børneværelser, kontor eller hyggestue. Dertil er der i stueplan et bryggers, hvor det overskydende fod- og overtøj kan gemmes væk samt et lækkert badeværelse, som er holdt i lyse materialer.  

Villaens 1. sal rummer badeværelse og 4 gode værelser, hvor det ene værelse har fransk altan med udsigt til den enestående oase af en have. I fordelingsgangen er der et godt garderoberum. De 3 resterende værelser er lyse og i gode størrelser, så der er her igen mulighed for børneværelser eller kontor. Badeværelset fremstår lyst og belagt med klinker og har dertil separat bruseniche og badekar. 
Fra villaen er I i gåafstand til alle hverdagens fornødenheder med letbane, dagligvarebutikker og skole kun få minutter væk. 
Er du på jagt efter noget ekstraordinært, så kontakt home for en fremvisning.
1998
Byggeår
8
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.441 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,817 / 29.190 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Clausen
home Lystrup - Hjortshøj

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

ccla@home.dk

86222200

86222200