Ballehøj 7, Starup, 6100 Haderslev

233 m2 villa

Kontant 1.095.000 kr.

Starup


Rummelig villa med plads til den store børnefamilie

I roligt villakvarter tæt på skønne naturområder udbydes nu denne velholdte villa til salg. Både Starup Skole, Sportshal og den lokale købmand kan nås via kvarterets trygge stisystemer. Desuden skal fremhæves den lette adgang til de skønne naturområder langs fjorden.
Vi bydes velkommen i entre med fordelingsgang til boligen værelser et gæstetoilet samt trappefordeling til både 1 sal og kælder.
Køkken med god skabs- og skuffeplads, og plads til et lille bord hvor morgenkaffen kan nydes. Dejligt stor spise- og dagligstue, hvor der er god plads til et spisebord med plads til både familie og venner. En dagligstue med plads til sofaarrangementer og hyggelige stunder, samt med udgang til terrassen.
Soveværelse med indbyggede skabe, og to gode børneværelser.
På første salen finder vi yderligere fire værelser hvoraf det ene med udgang til altan. Samt et badeværelse med karbad.
I kælderplan finder vi viktualierum med plads til diverse opbevaring samt disponibelt rum og et værksted. Derudover et praktisk vaskerum med mulighed for tilkobling af vaskefaciliteter til hverdagens praktiske gøremål.
Udenfor finder vi dejlig stor have med træer, buske og blomster der skaber en hyggelig atmosfære. Et terrasseområde hvor familien kan samles og solen nydes.
Derudover hører der en garage med plads til bilen, eller diverse opbevaring.

Så er I på udkig efter en bolig med plads til den store børnefamilie? Så bestil en fremvisning af Ballehøj 7 allerede i dag på 74 53 05 45. 

8Antal rum
1977Ombygget
2Antal toiletter
1327 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.923 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,415 / 5.064 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545