Baldursgade 97, 6700 Esbjerg

190 m2 villa

Kontant 3.398.000 kr.

Flot renoveret villa i moderne stil


Attraktiv beliggenhed i den blinde ende af Baldursgade

Med fantastisk beliggenhed i Baldursgade med minimal af trafik og kort afstand til bylivet i centrum, sælges denne skønne villa i tre plan. Ejendommen har fået en gennemgribende renovering og står derfor meget moderne og indflytningsklar.
Ejendommen rummer alt det en børnefamilie kunne ønske sig og ligger tæt på alle byens faciliteter, cykelafstand til grønne arealer og skoler/institutioner.
Indeholder:
Entre med trappe til 1. sal og kælder. Lækkert lyst HTH køkken i åbent forbindelse til alrum, stue og ekstra stue/udestue. Der er masser af godt lys fra alle døråbninger der er ud til træterrassen, som man kommer ud på fra stuen, alrummet og soveværelse. Super flot og stort badeværelse med grå klinker, bruseniche og hængetoilet. Der er gjort plads til vaskemaskine og tørretumbler. Walk-in med god plads. Dejligt soveværelse med udgang til terrasse. Integreret udestue i god størrelse hvor man også har udgang til terrassen og haven.
1. sal:
Pænt badeværelse i samme stil og farver som det i stueplan, grå klinker, gulvvarme og bruseniche. Stort opholdsrum/stue med synlige spær, hems og veluxvinduer. 2 gode og hyggelige værelser med fibergulv og synlige spær. Opbevaringsrum.
Kælder:
Badeværelse med bruseniche. Rummeligt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. 2 gode disponible rum med stentæppe og lydvæg.
En super fin ejendom, hvor alle kvadratmetre er brugbare og veludnyttet i pæn stil. Skøn lukket have, hvor man kan nyde solen flere steder fra. Garage.

Kontakt home på tlf. 75 13 70 11 og book en fremvisning af denne fantastiske villa.
6Antal rum
2019Ombygget
2Antal toiletter
797 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.674 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,596 / 15.576 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marianne Christensen
home Esbjerg

Ejendomsmægler, valuar og indehaver

march@home.dk

75137011

75137011