Bakkevej 2, Egebjerg, 4500 Nykøbing Sj

100 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Charmerende, højt beliggende villa med skøn have i hyggelige Egebjerg


90 kvm. god kælder med garage/værksted mm.

I hyggelige Egebjerg, hvor det gode, aktive naboskab er i centrum og hvor I er omgivet af smuk natur, udbydes nu denne charmerende villa. Her får I en fantastisk stemningsfuld have og en bolig, der byder på gode muligheder.
Villaen på Bakkevej 2 ligger højt for området på en skøn grund ud mod beplantet areal. Her er høj brugbar kælder, der ligger i terræn niveau med haven mod syd og stort parkeringsareal og indkørsel mod vest.

Villaen inviterer indenfor i en bolig, der er indrettet i stueplan og som suppleres af den høje kælder, der gemmer på ekstra etagemeter og gode muligheder.

I stueplan fordeler pladsen sig over to gedigne værelser (tidligere 3), en rummelig entré, badeværelse med brus samt køkken og en skøn stue med udgang til den dejligste udsigtsterrasse, der er hævet over terræn i baghaven og hvor følelsen af at være højt oppe virkelig kommer i spil. Faciliteterne fremstår velholdte og brugbare og i alle rum præsenterer en indbydende og lys bolig sig.
Huset blev koblet til fjernvarme i 2022.
Haven er et kapitel for sig. En ægte sansehave, der er anlagt i forskudte niveauer, hvor der gemmer sig hyggekroge og overraskelser overalt. Her er drivhus, smuk, frodig beplantning, trapper og reposer, blomstrende bede og en stor plæne. Langs husets vestvendte gavl er der etableret en stor indkørsel med direkte tilkørsel til garagen, der er beliggende i kælderen.
I Egebjerg bliver I en del af et hyggeligt og inkluderende lokalmiljø, hvor beboerne aktivt tager del I at arrangere events i løbet af året og hvor sports- og fritidsaktiviteter tilbydes. På Bakkevej 2 kommer I til at bo i gåafstand fra både god skole, indkøbsmuligheder, forsamlingshus og flere sportsklubber, med blandt andet tennisbane.

4Antal rum
1968Byggeår
1070 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.386 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,393 / 5.736 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00