Bakkevænget 24, 7441 Bording

157 m2 villa

Kontant 2.250.000 kr.

Romantisk træhus i Bording


På lukket vej i familievenligt kvarter


EJENDOMMELIGT TRÆHUS FRA 2006
Denne idylliske etplansvilla på 157 m2 byder på masser af charme. Facaden er udført i lyst træ med et rødt tegltag, og foran huset løber den pæne indkørsel, som prydes af en flagstang og en garage med tilhørende værksted. Villaen ligger på en 1.120 m2 grund med en utrolig velplejet have. De hvide trævinduer tilføjer karakter til huset, som er fra 2006 og med fibernet. Det er et perfekt hjem for jer, der søger en indbydende og funktionel bolig i et roligt og børnevenligt kvarter.

VELOPLYST OG FLOT INDRETNING
Husets hjerte må siges at være den lyse og luftige stue, hvor der er loft til kip og et imponerende vinduesparti, som giver en skøn udsigt til grønne områder og en sø. Hjemmet er perfekt indrettet til familien, da der er tre værelser samt to badeværelser. Køkken-alrummet er hyggeligt med fin plads til spiseområde og med et kontor i forlængelse. Dertil kommer et bryggers med vaskefaciliteter. Fra stuen er der udgang til den henrivende have med blomsterbede, hvor der for eksempel om foråret står mange farverige løgplanter såsom krokus, vintergækker og tulipaner i fuldt flor. Nyd også udsynet til rhododendronbuske og et smukt tulipantræ, når I slår jer ned på terrasseområdet, som løber hele vejen omkring huset.

ROLIGT KVARTER I BORDING
Bakkevænget i det nordlige Bording er en ideel beliggenhed i byen med nem adgang til samtlige af hverdagens nødvendigheder, da en nærliggende sti fører direkte til Bording Skole samt forskellige indkøbsmuligheder, hvilket gør hverdagen bekvem. Derudover er der idrætsfaciliteter i gåafstand, så der er rig mulighed for et aktivt fritidsliv. I kvarteret kan I samtidig nyde godt af gode naboer og et hyggeligt miljø på den lukkede vej.
5Antal rum
2006Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.419 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,986 / 10.375 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088