Bakkevænget 2, St Tårnby, 4652 Hårlev

176 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Charmerende familievilla


I landlige omgivelser

Villaen på Bakkevænget 2 giver jeres familie de perfekte forhold for at leve et dejligt, naturrigt liv i den 176 kvadratmeter store bolig, der fordeler sig over halvandet plan med blandt andet fem værelser samt flere herlige opholdsrum. Udendørs kan snart sagt hele børnehaven komme på besøg i den prægtige have med plads til leg. En ekstra gevinst er udhusbygningen, der rummer et værksted, et redskabsrum og en garage med loftrum, der tilbyder et væld af kvadratmeter.
Jeres kommende bolig er løbende vedligeholdt, og I får derfor den perfekte kombination af charme og sjæl med et nyt tvist, så huset matcher det moderne familieliv. I stueetagen er det de to stuer en suite, der kommer til at stjæle jeres hjerter med et pænt, gennemgående trægulv og fritlagte bjælker i loftet. Køkkenet klæder huset med sin landlige stil. I samme rum er en brændeovn installeret i nærheden af det oplagte spot til spisebordet. Stueplan byder foruden et bryggers og et værelse desuden på et badeværelse. Boligen opretholder den romantiske landstil med fyldninger på det hvide skabselement. På førstesal kan jeres familie brede sig ud på værelsesafdelingen med i alt fire dejlige gemakker at indrette. Heroppe har I ligeledes et badeværelse placeret for maksimal komfort.
Der er vitterligt plads til leg og afslapning i den store, lukkede have, der er anlagt med græsplæne og velholdte terrasser. I får hele tre af slagsen at vælge mellem, så de rette solforhold altid kan findes, mens en nydelig beplantning bidrager til den afslappende atmosfære. Den gode udbygning har plads til to biler, foruden et nyttigt værksted og et redskabsrum.
Beliggenheden i Store Tårnby er karakteriseret ved en landlig charme, hvor I alligevel ikke går på kompromis med afstanden til hverdagens gøremål. Således har I for eksempel Hotherskolen, Strøby Børnehave og indkøbsmuligheder i kort køreafstand. Tryggevælde Ådal bliver jeres yndlingssted at gå ture, og ellers er banerne på Vallø Golf også den oplagte fritidsaktivitet.
Ring i dag for en fremvisning.
6Antal rum
1987Ombygget
2Antal toiletter
1540 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.967 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,372 / 11.367 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Køge

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13