Bakketoppen 16, Bellinge, 5250 Odense SV

186 m2 villa

Kontant 4.199.000 kr.

Lækkert nybyggeri fra 2-Plan Huset i mindre udstykning i Bellinge


Placeret i lukket og ugeneret vænge omkranset af grønne fællesarealer

I et nybygget og herligt kvarter i det attraktive Bellinge, dog ikke Bellinge Fælled, men i en mindre udstykning i kvarterets ældre del, ligger denne smukke og harmoniske villa, der nu kan blive jeres.
Der er tale om en eftertragtet villa af 2-Plan Huset, som står knivskarpt med mange tilvalg i høj kvalitet. Det herlige hus råder også over en gennemtænkt planløsning, som giver familien med vokseværk 186 kvm i ét plan at brede sig på. Der er sågar en velanlagt have, ligesom beliggenheden er helt i top.
I bliver budt velkommen af en elegant villa med en bred fliseindkørsel og et praktisk carportanlæg med udhusplads på hele 35 m2. Huset er fordelagtigt placeret på den 745 kvm grund, så der er godt med luft omkring jer, med en baghave der stikker mod syd.
Indenfor venter et lyst og indbydende hjem og I bemærker straks, at farvekomposition, materialevalg og alt hænger sammen, ligesom der er tænkt over moderne løsninger i form af kiploft, indbygningsspots og meget andet.
Hjerterummet består af det store køkken-alrum med nævnte loft til kip, åben forbindelse spisestuearealet. Køkkenet er delikat udformet med lyse elementer fra HTH og indbyggede hvidevarer. I køkkenet er der direkte udgang til fliseterrassen mod syd og det resterende haveanlæg.
Tilstødende findes opholdsstuen med plads til sofa- og TV-afdeling, og videre en privat forældreafdeling med alt lige fra master bedroom, walk-in-closet samt eget badeværelsesmiljø.
I modsatte ”husende” entré og til højre for et praktisk og aflukket bryggers med alt i vaskefaciliteter samt teknik – Derudover endnu et badeværelse, der støder op til et større multirum med mange brugsmuligheder, som også agerer fordelingsgang, til yderligere 3 store værelser. En helt igennem ideel børneafdeling.
Udenfor udfolder sig en solrig have med flere terrasser, både under åben himmel samt delvist overdækket, foruden en veltrimmet græsplæne, hvor de små kan boltre sig på den flotte græsplæne.
Bagved huset er der stier og grønne fællesarealer at slå sig løs på, mens I inden for kort afstand finder bus, indkøb, dagtilbud og skole. Derudover er der få kilometer til de fynske motorvejsnet samt centrum af Odense.
Dette er en villa der skal ses og opleves. Hvad venter du på?
2011
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.199.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.923 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,879 / 20.322 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540