Bakkelyparken 60, 8680 Ry

260 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

RUMMELIG OG FAMILIEVENLIG VILLA MED MASSER AF MULIGHEDER


KORT AFSTAND TIL ALT MAN KAN ØNSKE SIG I RY

I smukke omgivelser omkring byen Ry kan man være tæt på naturen og samtidig del af et aktivt byliv. I får rig mulighed for begge dele i denne indbydende villa, som kan rumme den store familie, evt. flere generationer eller plads til klinik.
Huset er i to plan med god synergi mellem privatliv og samvær og vil med sikkerhed kunne tilfredsstille behovet hos den aktive familie, med muligheder for at udfolde sig med motion, musik, hobbies eller hjemmearbejde. Fra hoveddøren træder I direkte ind i den rummelige entré, og på venstre hånd ligger to gode værelser med originale indbyggede skabe og et badeværelse med badekar. Midt i huset finder I det lyse køkken, som ligger i åben forbindelse med alrummet og stuen, der fører videre ind i en mindre stue, som indbyder til spille-, lytte- eller læsefred. Der er udgang til svalegang/terrasse fra alrum, stue og soveværelset. Fra entréen kan I tage trappen ned til den lyse underetage, som byder på tre gode værelser, et multirum med mangfoldige anvendelsesmuligheder, og derudover badeværelse og vaskerum. Hjemmet er gennemgående lyst og velholdt med gedigent inventar, der med sikkerhed vil kunne følge jer mange år endnu. Der er også gode muligheder for at foretage ændringer og moderniseringer, så I får præcis jeres drømmehjem.
Jeres kommende tilværelse udfolder sig på et rummeligt grundareal med dejlig natur. Grunden er kuperet med en flot hældning, hvilket gør baghaven yderst rolig og privat. Fra havesiden er der direkte adgang til underetagen, som på denne side er plan med grundarealet, hvilket giver en utroligt lys og indbydende underetage, der er et sjældent syn for villaer af denne type. Haven er vedligeholdelsesvenlig med græs og skønne terrasser, så fokus holdes på de idylliske høje træer og beplantninger, der omkranser grunden. Villaen er opført i 1977 med en tidstypisk arkitektur, plus dobbelt carport og udhus med god plads til cykler, værktøj og haveredskaber. Svalegang og terrasse er renoveret, så de fremstår i et let og elegant design. Elregningen holdes nede af et 30 m2 solcelleanlæg, som bidrager til husets relativt billige energiudgifter og positive energimærkning.
I bosætter jer i Ry, som udmærker sig ved et aktivt foreningsliv og et hyggeligt bycentrum midt i Søhøjlandet. Det er den perfekte beliggenhed for jer, der ønsker et dejligt nærmiljø med nem adgang til både alle fornødenhederne og naturen på én og samme tid. Velkommen til!

7Antal rum
1977Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.567 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,794 / 20.454 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Vindfeldt-Bottke
home Ry

Ejendomsmægler MDE

anvb@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00