Bakkehegnet 30, Hasle, 8210 Aarhus V

117 m2 villa

Kontant 4.498.000 kr.

Moderniseret og bynær beliggende 3-plans villa på 180 etage-kvm, med udsigt.


AARHUS V - GL. HØJE HASLE

På en attraktiv og bynær placering i Gl. Høje Hasle finder man denne skønne 3-plans villa fra 1928 beliggende på en lukket og rolig vej med udsigt. Nuværende ejer har modernise-ret og renoveret ejendommen, så den står indbydende med blandt andet et lækkert køk-ken-alrum med nyere køkken og flotte plankegulve samt et nyer2 badeværelse i stueplan. Væggene og lofterne i stueplan og kælderen er blevet ordnet, og de flotte loftbjælker er blevet synliggjort. Ejendommen er også blevet energioptimeret med isolering mellem eta-gerne og i skunkene.

Med sin beliggenhed i hjertet af Hasle finder man alle hverdagens nødvendigheder inden for gåafstand. Inden for en radius af 500 meter fra villaen er der dagligvarebutikker, Hasle skole, daginstitutioner, flere spisesteder og selvfølgelig Hasle Torv. Der er også et veletab-leret netværk af cykelstier og busforbindelser til Aarhus C, som kun er cirka 2 km væk.

Villaens beliggenhed i området skaber en skøn udsigt, og samtidig er den optimalt place-ret på grunden, så størstedelen af haven ligger foran huset mod syd. Haven er anlagt i flere afdelinger, med en flisebelagt og privat gårdhave/terrasse med en dam og adgang til en lukket havestue. Der er flere frugttræer, bærbuske og masser af plads til leg og spil. Herudover et område med højbede, køkkenhave og et stort drivhus - en unik have, hvor man kan dyrke nok frugt og grønt til at være selvforsynende. Foran ejendommen er der plads til en bil og et vognly til cykler og lignende. Man bydes indenfor via en mindre entré med plads til sko og overtøj. Der er en trappeopgang til overetagen og mulighed for at gå ned til kælderen, selvom den for øjeblikket er lukket af (kan genetableres). I forbindelse med renoveringen er der fjernet vægge og skabt et lækkert og lyst køkken-alrum med synlige loftbjælker og et nyt køkken. Samtalekøkkenet med stor "ø" er flot med snedker-fronter og en indbygget emhætte i loftet, så man har et godt udsyn derfra. Der er plads til et stort spisebord, og der er udgang via en nyere dobbelt terrassedør til haven. I forbin-delse med alrummet er der en hyggelig stue med plads til tv/sofa-afsnit. Der er desuden et flot badeværelse med et snedkerbord, en vask og en stor bruseniche. Overetagen, hvor man har en fantastisk udsigt, består af to store værelser med plankegulv, hvor det ene værelse har en brændeovn - man kan ændre planløsningen her efter behov. Der er også et mindre værelse, der kan bruges som kontor, samt et badeværelse med hvid sanitet og bruseniche. Kælderen, som har sin egen indgang, fremstår flot med synlige bjælker og er godt indrettet. Der er tre gode disponible rum med mange anvendelsesmuligheder, hvoraf der er etableret et køkken i det ene. Der er også et toilet med bruser samt et bryggers med vaskefaciliteter. Det er en rigtig god etage, der er oplagt til en gæste- eller teenage-afdeling (kælderen er dog ikke godkendt til beboelse). Home byder velkommen til en skøn boligoplevelse på en meget bynær beliggenhed

4Antal rum
1928Byggeår
2Antal toiletter
648 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.728 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,904 / 20.862 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

86152700

86152700