Bakkealle 15, Bjerre, 8783 Hornsyld

180 m2 villa

Kontant 2.398.000 kr.

Bjerre - 10 min fra Horsens


Fuldmuret kvalitetsvilla fra 2007 med garage på 55 m2

På hyggelig og børnevenlige Bakkeallé i Bjerre, kun 10 minutters kørsel fra Horsens, har i her muligheden for at blive de nyere ejere af denne fantastiske og fuldmurede kvalitetsvilla fra 2007. Her vil i opleve at få en "mini palæ stil", med lang indkørsel og en ejendom med "wow" effekt så snart i ankommer til ejendommen og den store murerede garage. Med 180 m2 bolig fordelt i 2 plan, kommer i ikke til at mangle plads. Den nemme og overskuelige have på 972 m2 er primært udlagt i græs, derudover er der en flot indkørsel og skønt sydvestvendt terrassemiljø. 
Der er uden tvivl tale om en boligoplevelse og en bolig man er nødt til at opleve i virkeligheden! Overalt i huset er der en skøn atmosfære og et godt lysindfald. 

Når bilen er parkeret i garagen, føres i op til villaens entré. Allerede ved de første trappetrin med de smukke chaussesten op til huset, vil i glæde jer til hvad der venter jer. I bydes indenfor i en rummelig entré med gulvvarme, god plads til overtøjet og smukt klinkegulv. I åben forbindelse er et stort bryggers med alle faciliteter og skabsplads. Boligens ene af to badeværelser er ligeledes med indgang fra entréen, og fremstår yderst velholdt og med flot tidsløst inventar. I føres videre ind i boligens skønne leverum med stilrent og moderne køkken, god plads til spisebordet og med åben forbindelse til den rummelige opholdsstue, hvor der er en hyggelig brændeovn til de kolde vinterdage, og et flot trægulv. Fra stuen er der desuden indgang til et godt børneværelse/kontor. Førstesalen byder på rummeligt repos med indgang til godt soveværelse samt yderligere 2 gode børneværelser og et lækkert badeværelse. Badeværelset er med med både bruseniche og stort badekar med "stjernhimmel" hvor roen virkelig kan sænke sig.

Til ejendommen hører en 55 m2 stor og muret garage, hvor i vil bemærke den høje kvalitet med både el-port og flot terrazzogulv. Dertil et integreret og rummeligt redskabsrum, med plads til både værktøjet og opbevaring. 

Bjerre er med sin korte afstand til bl.a. Horsens (10min) og Hornsyld (5min), blevet populært med årene og oplevet en tilvækst samt nyere udstykninger med flere familier der bosætter sig. I nærområdet får i en skøn natur, egen slagter og børnehave/vuggestue lige om hjørnet. Indkøb og skole nås nemt på 5 minutter i Hornsyld, og med en kort tur til Horsens får i den pulserende bykerne når i lyster.

Lyder dette som jeres kommende hjem? Kontakt os allerede i dag på tlf. 75 62 82 00 hvor vi står klar til en fremvisning. Vi glæder os til at vise jer rundt!
5Antal rum
2007Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.738 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,833 / 11.005 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tino Ramløs Bograd
home Horsens - Vejlevej

Salgschef, Vurd.specialist RD

tinbo@home.dk

75628200

75628200