Bakbjergvej 24, 8653 Them

135 m2 villa

Kontant 1.845.000 kr.

Varmepumpe installeret i 2023 - beliggende midt mellem skoven, søen og golfbanen


Velindrettet familievilla med nyt forbedret energimærke


VELINDRETTET VILLA TIL BØRNEFAMILIEN – Denne villa byder på 135 m2 i to etager, og foruden en møblérbar repos rummer den flot istandsatte førstesal to værelser samt et stort soveværelse, så huset har god plads til børnefamilien. Stueplanet byder på en entré, et praktisk bryggers med bagindgang samt et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Resten af etagen består af et køkken og to stuer. Den store stue er indrettet med en brændeovn, og her er ligeledes adgang til en vestvendt udestue, der har et skønt lysindfald og forlænger sommersæsonen med adskillige måneder.

BØRNEVENLIG GRUND MED SKØNNE TERRASSER – Grunden er et lille paradis for børnene, der får gode klatretræer og masser af plads at boltre sig på. Fra soveværelset er der adgang til en tagterrasse, og ved udestuen findes et stort, delvist overdækket terrassemiljø, der er det ideelle sted at servere sommerens måltider, mens solen varmer. Omkring huset findes endnu en terrasse samt en stor indkørsel, og i haven er der god plads til at bygge en bålplads og et shelter, så I kan holde små outdoor-ferier på jeres egen grund i weekenderne. Endelig rummer ejendommen en dobbeltcarport med tilstødende skur samt en garage med et tilstødende hobbyrum.

MIDT MELLEM SKOVEN, SØEN OG GOLFBANEN – Grunden ligger fredeligt for enden af en lukket vej omkranset af et frodigt bakkelandskab. Her er nem adgang til skoven og kun en kort spadseretur til Salten Sø, så her er masser af muligheder for at nyde naturen. Er du bidt af golf, så kan du lufte den store hund på Himmelbjerg Golf Clubs kuperede bane, der nærmest er nabo til ejendommen. Them, Gl. Rye og Ry byder på alle hverdagens nødvendigheder, og køreturen til Silkeborgs centrum klares på et kvarter.
1900
Byggeår
4
Antal rum
2010 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.508 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,429 / 8.948 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088