Bagsværdvej 83A, 2800 Kongens Lyngby

120 m2 villa

Kontant 6.395.000 kr.

Vidunderlig have og skøn terrasse - central beliggenhed - 3 værelser- fantastisk kælderarealer.


203 etagemeter TOTALISTANDSAT villa - tre værelser og flot indkørsel med plads til flere biler.

Er I på udkig efter jeres nye hjem, så skal I næppe lede meget længere. På Bagsværdvej 83A i Kongens Lyngby ligger denne pudsede murstensvilla fra 1935; et oplagt valg for børnefamilien.
På den anden side af hoveddøren venter jer 90 m2 bolig i ét plan samt en rummelig kælder på hele 83 m2, og overalt – også i kælderen – er der gulvvarme. Fra entréen folder denne nydelige og velholdte bolig sig ud over en planløsning, der byder på et stort badeværelse, køkken-alrum, tre gode værelser og en stue, som leder ud til terrassen. Denne er udført i træ og er hævet over haven, som I kan træde ned i via trappen. Æbletræer, havetrampolin og hyggelige kroge præger haven, som uden tvivl vil danne rammen om mange gode stunder med familie og venner. 

Den nydelige villa er skærmet af mod vejen med en flot pudset mur og søjler, som giver privatliv I gårdhaven mod huset og samtidig giver muren kun grønt kig mod Bagsværdvej, så biler ses ikke. Desuden er der monteret helt nye 3-lags støjreducerende vinduer, så vejen ikke kan høres. 
Den høje kælder fremstår topmoderne og kan med fordel inddrages til fordel for asociale teenagere eller bruges til opbevaring af livets mange klenodier. På denne etage findes også et ekstra toilet samt et vaskerum.
Med dette hus får I en helstøbt bolig, som er lige til at flytte ind i. Både køkken og badeværelse står knivskarpt, og de store vinduespartier i stuen tillader masser af lys og luft at strømme ind og puste liv i matriklen. Et omfavnende hjem med masser af potentiale, hvor vi ydermere kan oplyse, at der er elvarmepumpe og luftventilationssystem i kælderen med varmeveksler.
I bosætter jer i et skønt område, som udover masser af grønne oaser også byder på byliv og et velassorteret udvalg af skoler, dagtilbud og fritidsaktiviteter. Indkøbsmuligheder er der ligeledes mange af, ligesom restauranter og takeaway også præger bybilledet. Med andre ord er I altså tætte på alt, hvad hverdagen behøver og mere til. Fra hoveddøren er der under 10 minutter på cykel til hhv. Bagsværd Station og Lyngby Station, hvorfra togene går til København og omegn. Shopping kan gøres i nærliggende Lyngby Storcenter, som også kan nås på bare 7 minutter i bil.
4Antal rum
1981Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

6.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.927 kr.

Udbetaling

320.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,677 / 29.613 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Gitte Severs
home Kgs. Lyngby

Partner, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

gise@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44