Bagsværdvej 201A, 2880 Bagsværd

177 m2 villa

Kontant 8.995.000 kr.

GENNEMRENOVERET KVALITETSEJENDOM VED BAGSVÆRD SØ – 269 ETAGEMETER - ENERGI: A-2010


Bagsværdvej 201A, 2880 Bagsværd

BOLIGEN
Lige på den anden side af gaden fra Bagsværd Sø og med kort afstand til Aldershvile Slotsruin og Slotsparken, 5 min. gang fra S-toget og indkøb, ligger denne lækre og unikke familievilla, der er gennemrenoveret fra a-z og med fokus på energioptimering.

Planløsningen er enormt velfordelt med et stueplan, der indeholder åbent Svane-køkken, to stuer, tre værelser, to badeværelser, walk-in, mellemgang og entré. Fælles for rummene er det gode lysindfald, de lyse materialer og den naturlige sammenhæng rummene imellem. Fra den ene stue er der desuden udgang til vinkelterrassen. Blanke lofter, trægulve, lyse vægge

Dertil kommer en "bolig-lignende" kælder med gulvvarme: Vaskerum, et par disponible rum og husets tredje badeværelse.  Garage i kælderplan.

Alt i alt et hus, der er oplagt for børnefamilien og/eller familien med hjemmearbejdsplads, hobbyklinik, au pair osv.

EJENDOMMEN
Da ejendommen blev gennemrenoveret, skete det med bl.a. luft-til-vand varmepumpe, nyt tag/tagkonstruktion. Genvexanlæg, vinduer med trelagsglas og gulvvarme overalt. Huset kategoriseres med Energimærke A 2010 trods opførelsen i 1952. 

Dertil kommer en skøn, stor og lukket have, solterrasse og fine træer, hvor hele familien kan nyde tilværelsen.

Plads til flere biler på egen grund - Garage i en del af kælder-plan
OMRÅDET
Det tager få minutter at gå til Bagsværd Sø, som venter lige på den anden side af vejen. Der er ligeledes under fem minutters gang til Bagsværd St., hvor man også finder indkøb, forretninger og små spisesteder, godt 1 km til skole og 13 kilometer til København K. På 5 minutter er du på motorvejen i bil.
1952
Byggeår
7
Antal rum
3
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.023 kr.

Udbetaling

450.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

54,984 / 44.005 kr.

Tjek boliglån