Bækgårdsvej 6A, Fensmark, 4684 Holmegaard

117 m2 villa

Kontant 1.545.000 kr.

Indflytningsklar villa i Fensmark


Med gulvvarme i hele stueplan

På en lukket vej i Fensmark finder I denne fine villa fra 1938, som står klar til sin næste familie.
Ejendommen er løbende blevet renoveret af de nuværende ejere og det er stort set kun ydermurene der står tilbage, ellers har alt fået en tur. Samtidig er kloakken også blevet udskiftet inden for de seneste år.

Hjemmet byder på 117 boligkvadratmeter fordelt på stueplan med entré, stue, køkken alrum, bryggers og badeværelse. 1. sal består af 2 gode værelser.

I modtages af den indbydende entré, der leder jer videre til den rummelige stue der her har direkte adgang ud til haven. I stuen er der mulighed for at lave et værelse, hvis man ønsker. Videre i stueplan kommer I ud i tilbygningen, der rummer det skønne køkken alrum. Aubo-køkkenet fra 2004 gør madlavningen til en leg, samtidig med der er mulighed for at følge med i selskabet. Videre fra køkken alrummet finder I bryggers og badeværelse. På hele underetagen er der gulvvarme. 

Op af trappen er husets 2 værelser beliggende. De er begge af rummelige størrelser, så der er plads til både kontorplads, seng og skab. 

Udenfor kan I nyde den skønne terrasse på de danske sommerdage. Dertil er haven dermed også god af størrelse samt nem at vedligeholde. 

 
Afslutningsvis skal beliggenheden fremhæves, da I med adresse her bosætter jer i et dejligt kvarter, der
er præget af godt naboskab. Hverdagens gøremål i form af indkøbsmuligheder, daginstitution og skole
nås alt sammen i en radius af to kilometer. Det lokale fitnesscenter findes således også kun 100 m væk. I kan også bruge tiden i skovområdet Stenskoven, der ligger under halvanden kilometer væk.
1938
Byggeår
3
Antal rum
690 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.545.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.961 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,536 / 7.502 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Olander
home Næstved

Ejendomsmægler MDE

simol@home.dk

55 77 41 00

55 77 41 00