Bæk Møllenaf 23, Vonsbæk, 6100 Haderslev

185 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Vonsbæk


Charmerende ejendom med udsigt til Haderslev Fjord

Med Haderslev Fjord som nabo – ved Bæk Møllenaf, finder vi denne charmerende nedlagte landejendom med et godt bygningssæt og udsigt til Haderslev Fjord. Ejendommen byder på landidyl og smuk udsigt i alle retninger. Her kommer man til at bo på en blind vej, omgivet af smukke marker, der kan følges året rundt og med en følelse af at bo afsides, hvor stilheden kun bliver afbrudt af fugle der kvidre, samtidig med at der er kort afstand til aktivt byliv med under 10 km til Haderslev by. I Vonsbæk er der integreret vuggestue og børnehave, samt gode busforbindelser til skole og byen.

Ejendommen er oprindelig opført i 1896 og I ankommer til den grusbelagte gårdsplads, hvor stuehuset træder flot frem med en rød murstensfacade med sine fine detaljer. Indenfor byder ejendommen på entré med trappeforløb til førstesal. Fin spisestue og stue med et godt lysindfald fra de sydvendte vinduespartier. Arbejdsvenligt køkken med et par trin op til praktisk viktualierum
Herudover finder vi badeværelse med karbad, et soveværelse med god skabsplads, samt bryggers med vaskefaciliteter og bagindgang.
På førstesal finder vi gode rummelige værelser,  hvor man har mulighed for at genetablere 3 værelser i alt. Herudover et gæstetoilet og ikke mindst flot udsigt til Haderslev Fjord.

Til ejendommen hører der gode udbygninger. Et hyggeligt lille selvstændig hus med meget anvendelig disponible rum. Den gamle staldbygning i en overkommelig størrelse med højt til loft og et hav af muligheder for den kreative familie med behov for godt værksted eller lignende.

Udenfor kan I glæde jer over en have med stor græsplæne med skønne bede og buske som indrammer haven, men sikrer samtidig et lyst og åbent udtryk. Derudover rummer haven plads til både højbede, hønsegård, køkkenhave eller hvad man kan ønske sig.


1896
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
2863 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.038 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,433 / 8.098 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545