Badstuegade 18, 6100 Haderslev

230 m2 villa

Kontant 1.275.000 kr.

Haderslev


Stemningsfuldt byhus i byens gamle kvarter

Vi befinder os i den indre bykerne og byhuset ligger i byens ældre og atmosfæriske miljø med små brostensbelagte gader. Fra gadedøren er der få skridt til alle byens tilbud og det hyggelige område ved Torvet. Beliggenheden giver jer let adgang til både byliv og havneområdet. 

Badstuegade 18 er en adresse med en lang historie for den charmerende ejendom på stedet kan dateres helt tilbage til 1744. Planløsningen sørger for at udnytte de mange kvadratmeter godt og boligarealet på de 230 kvadratmeter er fordelt på tre plan samt en kælder. 

Man træder indenfor i en stor entré med trappe til 1. sal og adgang til gæstetoilet. Rummeligt og funktionelt spisekøkken. Herfra videre til spisestue med adgang til rummelig vinkelstue med behageligt lysindfald. 

Førstesalen er indrettet med god repos der giver adgang til endnu en stue. Med tre stuer er der selvsagt mange indretningsmuligheder, og I kan naturligvis også inddrage en af stuerne til værelse. Herudover et soveværelse med forbindelse til ekstra værelse, som oplag kan bruges til walk-in closet. Pænt badeværelse med brus.

På 2. salen er der et godt værelse som ligger i forbindelse med endnu et værelse, hvor teenageren har mulighed for egen garderobe/walk-in closet. Yderligere et værelse med adgang til disponibelt rum. 

Kælderen indeholder et vaskerum og nogle gode disponible rum. 

Udenfor venter en hyggelig gårdhave, hvor I kan nyde sommermånederne under åben himmel.

Der er mulighed for parkering af én bil på nærliggende parkeringsplads. 

Er I blevet nysgerrige efter at høre mere om dette spændende byhus med den centrale beliggenhed i Haderslev? Ring til home og bestil en fremvisning.
1744
Byggeår
8
Antal rum
2
Antal toiletter
171 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.275.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.976 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,884 / 6.119 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545