Asserballevej 8, Jestrup, 6470 Sydals

191 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Stråtækt liebhaverejendom med to annekshuse og parklignende have


- 2,5 km fra levende landsbysamfund med rigt foreningsliv

Her har vi fornøjelsen at udbyde en drøm af en liebhaverejendom med en enestående beliggenhed midt i den sønderjyske natur. Ejendommen består af et smukt stråtækt hovedhus på 191 m2 og to kønne anneksboliger på henholdsvis 81 m2 og 55 m2. 
Husene indrammes af en idyllisk, parklignende naturhave med branddam, vilde roser, brombærhegn, en rislende bæk og alskens frugttræer. 


På trods af den naturskønne beliggenhed er der blot 2,5 km til Tandslet, som er en levende landsby med ildsjæle, der sørger for at holde gang i de forskellige foreninger, der bl.a. tæller en tennisklub, idrætsforening, en cykelklub og en håndboldklub. Der bliver jævnligt holdt koncerter og byfester i byen, som desuden har en købmand og en friskole. Skal I købe større ind, kan I besøge Netto i Augustenborg eller en af indkøbsmulighederne i Høruphav. Endelig tager det blot et kvarter at køre til Sønderborg. 


Tilbage i 70’erne købte nuværende ejer ejendommen, og ud fra de daværende ruiner skabte han en familiebolig og to annekshuse, der gennem årene har været anvendt til klinik, undervisning, udlejning, ekstra gæstefaciliter mv. Hele ejendommen står i en fin stand takket være løbende renoveringer. Der er f.eks. skiftet stråtag, vinduer og gulv flere steder i hovedhuset i 2021 samt installeret luft-til-vand varmepumpe (opvarmer alle tre huse) og monteret nye badeværelser i annekserne samme år. Orangeriet, som har støbt sokkel, blev sat op i 2022. 


Lad os tage dig med på en tur rundt på ejendommen startende med hovedhuset. Det er opført i røde sten med småsprossede vinduer og stråtag med kragetræer. Huset har en velfungerende indretning i to plan. 


Stueplan byder først og fremmest på et stort, lyst opholdsmiljø med åben forbindelse imellem køkken og stue. Synlige spær og fritstående køkkenelementer understreger den landlige stil og talrige vinduer giver en dejlig udsigt og forbindelse til haven udenfor. Der er desuden en fransk fløjdør ud til terrassen, så du nemt kan servere sommerens måltider under åben himmel. 

Soveværelser er der hele fem af i huset. Det første ligger i stueplan, og det er et dejligt stort rum med nem adgang til boligens badeværelse. Badeværelset har bruseniche, og der er også et badekar lige ved vinduet, så du kan nyde en afslappende stund for dig selv. De fire andre soveværelser ligger på 1. sal sammen med et gæstetoilet. Heroppe er der glasruder i væggen mellem reposen og et af værelserne, hvilket blot forstærker den lyse og indbydende atmosfære. 

Annekserne er begge indrettet med stue, køkken og badeværelse i stueplan, mens soveværelserne ligger på 1. sal. Bygningerne er opført med de samme arkitektoniske træk som hovedhuset: murstensfacader, valmtag og småsprossede vinduer. 

Alle tre huse har terrassemiljøer, hvor man kan nyde udelivet ugenert i forhold til hinanden, såfremt husene bebos af flere familier. 

De varierede naturoplevelser vil ikke blot være en daglig glæde for jer, men tiltrækker samtidig et mangfoldigt fugleliv. Haven har en fin lille gangsti, der krydser ”Pulverbækken” og løber omkring dammen, og på din vej gennem haven vil du møde små broer og bænke til meditation og fordybelse. Her er også bålplads, orangeri og petanquebane samt ugenerede terrassemiljøer til hver af boligerne, hvor solen kan nydes i fred og ro i forhold til hinanden. 

Der er er meget mere at fortælle om denne enestående ejendom på Als, men resten må vente til du selv lægger vejen forbi Asserballevej 8. Vi glæder os til at vise det hele frem.

6Antal rum
2022Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.172 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,130 / 16.001 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Merete Lund Brock
home Sønderborg

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

melb@home.dk

74426575

74426575