Købsaftale underskrevet

Assensvej 144, Skrillinge, 5500 Middelfart

180 m2 villa

Kontant 2.095.000 kr.

Dejlig gedigen murmestervilla med god central beliggenhed


God plads til den store familie med hele 295 m2 etagemeter og skøn have.

home Middelfart har nu fornøjelsen af at udbyde denne dejlige gedigne villa med central beliggenhed i Middelfart. Villaen har et boligareal på 180 m2 fordelt med 115 m2 i stueetagen og 65 m2 på 1.sal, samt fuld kælder på 115 m2 inkl. indbygget garage. Villaen er beliggende på en 923 m2 stor hjørnegrund.

Herfra er der kort afstand til hverdagens fornødenheder, bl.a. idrætsfaciliteter, pasningstilbud og indkøb. Samtidig kun 700 meter til Skrillingeskolen. Busstoppested er lige ved ejendommen, og der er kun 3,4 km til Middelfart Station. Det fynske motorvejsnet når man på ca. 5 min. kørsel.

Indeholder:
En udvendig trappe leder op til den forhøjede stueetage, og villaens lyse og indbydende entré med indbyggede originale skabe. Entréen fortsætter i en fordelingsgang, og har bl.a. adgang til den rummelige og lyse opholdsstue, der ligger i hele husets bredde og med lysindfald fra tre sider.
Her er god plads til både sofahjørne samt spisestue og ligeledes udgang til en dejlig sydvendt terrasse. Spisestuen ligger med direkte forbindelse til køkkenet, der også er lyst og venligt med en mindre spiseplads. En mulighed kunne være at åbne køkkenet op mod spisestuen.
Fra køkkenet går man tilbage i gangen hvor der yderligere er adgang til et godt soveværelse, to gode værelser samt et badeværelse med badekar, der fremstår originalt.
Fra entréen leder trappen til reposen på 1.salen med adgang til endnu et pænt lyst soveværelse hvor der er adgang til et mindre loftsrum, samt et pænt badeværelse med brusehjørne.
I den anden ende er der en god stor og lys opholdsstue som evt. kunne deles op, såfremt der var behov for flere værelser. 
Fra entréen har man også adgang til villaens rummelige kælder, der både er lys og med god loftshøjde. En fordelingsgang leder til et fyrrum og 2 gode disponible rum, samt et godt vaskerum med adgang til et større hobbyrum/gildesal. Herfra er der udgang til villaens store og indbyggede garagerum med god plads både til bil, cykler o.ma. Garagen har også direkte adgang til fordelingsgangen. 
Villaen er omkranset af en dejlig privat have med buske og træer og flere gode solrige hyggekroge.

Alt i alt en pragtfuld og rummelig villa med god plads til den store familie, som skal opleves.

Vi vil glæde os til at tage dig/jer med på en fremvisning.
Kontakt os på telefon 6441 8090 for nærmere information.
6Antal rum
1986Ombygget
2Antal toiletter
923 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090