Askelunden 3, 8340 Malling

147 m2 villa

Kontant 4.249.000 kr.

Malling


Bjælkehus, centralt i Malling med stisystem til bla.a. skole og børneinstitutioner

Velkommen til Askelunden 3, 8340 Malling – et enestående bjælkehus, hvor komfort møder bæredygtighed i perfekt harmoni.
Denne charmerende ejendom byder på et fantastisk køkken-/alrum med loft til kip, smukt brudt af en svævende gang mellem overetagens 2 afdelinger. Ud over køkken-/alrum byder ejendommen på bryggers, badeværelse, 4 værelser og en stue på 1. sal med en fantastisk udsigt ud over hele området.
Der er i hele stueplanen gulvvarme, så det er altid dejligt at gå rundt i strømper eller bare tær.

Ud over boligen, byder ejendommen også på en dejlig stor lukket have, en god garage, ja i det hele taget et rigtig hyggelig og charmerende hjem, der virkelig skal opleves.
Der er meget herlighedsværdi i huset, som har mange smukke vinkler og detaljer - og så oser det af hygge og varme på trods af sin unge alder.

Beliggende i det eftertragtede Malling-område, kan denne bolig prale af en fantastisk beliggenhed med direkte adgang til et veludbygget stisystem. Dette gør det nemt for børnene at komme sikkert til og fra skole, og for familien at nå indkøbsmuligheder, og idrætsfaciliteter på en nem og bekvemt måde, det tager ikke meget mere end 10 minutter på cykel, at nå disse ting. 

Huset er placeret på en sådan måde, så der er masser af lys, og luft omkring sig, og der er en stor, sydvest vendt have smukt omkranset af træer og hæk, med masser af plads til boldspil i haven.

Huset skal ses indefra, for når du først kommer indenfor, så oser det af hygge, og tankerne flyder hen af fornemmelsen af sommerhus, man både slapper af og føler sig virkelig hjemme, når du kommer indenfor. Der er en mindre brændeovn på 1. salen der sørger for det sidst, og her syner højden måske ikke af så meget, men det snyder og skal ligeledes opleves, som resten af huset. 

Dette hjem på Askelunden 3 er ikke bare et sted at bo; det er en investering i en grønnere fremtid, og en invitation til at opleve skønheden indefra. Tag det næste skridt mod en mere miljøvenlig tilværelse, og opdag hvordan dette hjem kan blive rammen for din families nye liv. 

Velkommen hjem til bæredygtighed, komfort og en grønnere fremtid på Askelunden 3 i Malling.
6Antal rum
2000Byggeår
720 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.249.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.743 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,343 / 19.604 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Dahl Lund
home Malling-Beder

Ejendomsmægler MDE

tholund@home.dk

86220011

86220011