Aprilvænget 21, Bramdrupdam, 6000 Kolding

140 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

170 kvm velholdt villa i Bramdrupdam.


54 kvm. lukket garage og 30 kvm. integreret udestue

Velkommen til denne smukke og virkelig velholdte villa i Bramdrupdam. Villaen er beliggende i lukket lomme med en skøn privat have med gode hyggekroge. Her er gåafstand til Bramdrup Skole, gode idrætsfaciliteter, boldbaner, børnepasning og ikke mindst naturområdet ved Marielundsskoven. 

Huset står i en virkelig velholdt og indflytningsklar stand hvor vi bl.a. skal ligge vægt på de 30 kvm. ekstra i den integrerede udestue, opført som bolig, så der ialt er 170 kvm. Ligesom der er garage på 54 kvm. Garagen ligger godt i forhold til boligen og giver en afskærmet hyggelig terrasse i haven. 

Indretningen er: Stor skøn stue, hvor du har mulighed for en perfekt indretning med både spisestue, opholdsstue og gode hyggekroge. "Udestuen" er indrettet som stue og her har du et fantastisk lysindfald og kan nyde den velanlagte have. Herfra er der udgang til haven og en hyggelig lukket gårdhave.

Stuen er så stor og rummelig at du også kan lave et ekstra værelse i et godt hjørne af stuen.

Flot Schmidt køkken med god spiseplads, granitbordplade med masser af bordplads og gode hvidevarer. 

Værelsesafdeling har tidligere haft  4 soverum og dette kan nemt genetabeleres. Idag er to af værelserne lagt sammen så der er to gode børneværelser og et stort soveærelse. Flot badeværelse med badekar, stor muret bruseniche og pænt inventar. 

Gæstetoilet i samme stil som badeværelset. Bryggers igen med flot inventar og god skabsplads. Her er udgang til haven og installation til vaskemaskine og tørretumbler. 

Garagen på hele 54 kvm. med elport og kan rumme både plads til bilerne og det gode værksted. 

Et virkelig gennemført hus, hvor detaljen er på plads og som løbende er istandsat i skøn nutidig stil. Den lukkede have med skøn terrasse og hyggelige bede er perfekt som familiens samlingssted. Et virkelig velindrettet hus helt uden spildplads og plads til f.eks. 5 soverum.


1977
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
1230 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.943 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,413 / 12.071 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33