Antilopevej 9, Ejby, 4623 Lille Skensved

128 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

Veldisponeret villa med stor vinkelstue og en flot have


- Bo fordelagtigt i attraktive Ejby

Ejby ligger godt i forhold til Køge, Ølby og Solrød med en kort rute til motorvejen og alt til hverdagen tæt på. I flytter til et roligt kvarter med gåafstand til indkøb og pasningstilbud, og jeres villa har to badeværelser, der er istandsat i 2019 og 2021, to værelser, køkken og en stue. Der er desuden egeparketgulve i flere rum, og så blev bryggerset moderniseret i 2007. Glæd jer også til at indtage terrassen med et overdækket afsnit til de lune sommeraftener.
I vil straks finde jer til rette i Ejby, hvor I bor fordelagtigt nær byens to supermarkeder og med cykelafstand til skolen. De mindste følger I afsted til fods, og så er der masser af lokale tiltag såsom medborgerhuset, mens naturoplevelserne venter ved Ejby Sø. I kan stige på bussen 200 meter fra huset, og en anden fordel er de få minutter bag rattet til motorvejen.
Køkkenet har en klassisk fremtoning med spiseplads til de hurtige morgenmåltider, og tilstødende er vinkelstuen med markante vinduer, der giver kig til havens grønne idyl. Der er plads til både langbordet og sofaen, mens terrassedøren forlænger opholdsrummet sommeren lang. Modsat i huset har I to værelser, som giver flere muligheder, og det er lækkert med to badeværelser, hvoraf ét er med brus og et med kar. Skulle der være behov for et ekstra værelse, er det nemt at etablere dette. Det store værelse var oprindeligt to værelser, og dette kan let kan genetableres som 2 separate
børneværelser. Endelig har I bryggerset, som er designet til de praktiske gøremål.

Ejendommen er særligt velegnet til en familie med to voksne og to børn.
Udendørs vil I elske terrasserne, hvor blandt andet det overdækkede og delvist lukkede afsnit har vindrueranker i taget, så her er super hyggeligt og nærmest en sydlandsk stemning. Den store terrasse er vestvendt, og der er også flere solkroge i den flotte have, som byder på smuk beplantning. Der er også en carport fortil.
4Antal rum
1972Byggeår
2Antal toiletter
749 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.300 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,548 / 12.415 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Matias Lehmkuhl
home Køge

Partner, Salgschef

matias@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13