Anholtsgade 3, Øgadekvarteret, 8000 Aarhus C

121 m2 villa

Kontant 5.600.000 kr.

Renoveret byhus med ejerlejlighedsstatus, centralt beliggende og parkeringsplads


Ø-GADERNE

home Aarhus City har nu fornøjelsen, at udbyde dette renoverede byhus med ejerlejlighedsstatus, skønt beliggende i baggård i Ø-gaderne. Huset har gennemgået en gennemgribende renovering og står indflytningsklar. Huset har i 2014 gennemgået en gennemgribende renovering, bl.a nyt tag, isolering, el, vand, kloak, vinduer, døre, gulv, loft, bærende konstruktioner etc.

Huset indeholder:
Stueplan med 2 gode børneværelser, stort bryggers/entré/ med fordelingsgang med vask og opbevaring samt lækkert badeværelse med gulvvarme, væghængt toilet , Multiform skabsarrangement og separat bruseniche.

1. sal indeholder skønt køkken/alrum og stue i ét med stor spiseplads, flot lysindfald samt flot og velholdt køkken. Derudover Soveværelse med adgang til dejligt walk-in-closet hvorfra der er adgang til husets andet skønne badeværelse som er i samme stil som det andet, bl.a. med gulvvarme og Multiform skabsarrangement. Der er gulvvarme på 1. sal.
I kælderplan finder du/I et godt vaskerum med vaskesøjle og 2 gode disponible rum. Herfra entré med udgang til Nørregade.

Til huset er der tinglyst parkeringsret med aftalt fast parkeringsplads ved siden af byhuset. I gårdhaven er der mulighed for opbevaring af egen grill og møbler til fri afbenyttelse. Et hus med få minutter til både privat og offentlig skole beliggende på meget stille vej.
Øgaderne – brostensbelagt charme.
Øgadekvarteret i Århus har sin helt egen charme, og når man bevæger sig rundt i de smalle, ensrettede gader, hvoraf en del er brostensbelagte, giver de mange gamle byhuse og beboelsesejendomme en speciel atmosfære, som er en del af livet i den lille bydel.
Med universitetet som nabo og i cykelafstand til Handelshøjskolen, er området populært blandt de mange studerende på byens videregående uddannelser. Øgadernes handelsgade er Guldsmedegade, der byder på diverse specialforretninger med fødevarer samt et supermarked. Øgaderne er desuden nabo til Latinerkvarteret, der med dets café- og handelsliv er et af byens hyggeligste områder. Efter få minutters gang fra Øgaderne står man på strøget med alle Århus midtbys muligheder og tilbud foran sig.

4Antal rum
2021Ombygget
2Antal toiletter
508 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.600.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.437 kr.

Udbetaling

280.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,098 / 25.850 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Carsten Andersen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

caan@home.dk

86197699

86197699