Anemonevej 34, 8700 Horsens

177 m2 villa

Kontant 2.395.000 kr.

HORSENS - BANKAGERKVARTERET


177 m2 + 54 m2 muret dobbelt garage - ideel til børnefamilien

Vi kan nu præsentere denne rummelige bolig på Anemonevej 34, beliggende i det attraktive Bankagerkvarter. Boligen er på hele 177 m2, og byder på masser af plads til hele familien.
Boligen appellerer til parret der sætter pris på rummelighed og skøn ugenert have - ideel til familien med sammenbragte børn i alle aldre.

Stuen er et af boligens helt store højdepunkter, med et imponerende loft i kip, der giver en helt unik følelse af rummelighed. Her er masser af plads til både sofaområdet omkring brændeovnen og hyggeområde, og med store vinduespartier, er der rig mulighed for at nyde solen og lyset.
Boligen har i alt fire store værelser, der giver plads til både børn og voksne. Så uanset om du har behov for et ekstra gæsteværelse, kontor eller legerum, er der masser af muligheder.
Køkkenet er rummeligt med spiseplads til hverdagens måltider. Her er der god plads til både opbevaring og madlavning, og med en delvis åbning til spisestuen, er det nemt at være sammen med familien, mens maden bliver tilberedt.
Boligen byder også på en stor, muret garage på hele 54 m2, hvor der er plads til både bil og opbevaring. Derudover er der en dejlig, overdækket terrasse på 22 m2 med udgang fra opholdsstuen, her kan I nyde sommeraftenerne i fulde drag.
Beliggenheden er også i top. Boligen er placeret i et roligt og børnevenligt område, tæt på både skole og indkøbsmuligheder. Så uanset om I er en børnefamilie, eller blot ønsker at bo i et dejligt og roligt område, er denne bolig det perfekte valg.

Boligen opvarmes med pillefyr som er placeret i garagen - det årlige forbrug er på kun 6 tons piller. 
Vi glæder os til at vise jer denne spændende bolig, og give jer en rundvisning i alle de mange muligheder, den har at byde på. Kontakt os i dag for at aftale en fremvisning, så I kan opleve boligen på egen hånd.

NB! taget er visuelt malet men udtrykket når du har fået det gjort er ikke til at tage fejl af!
1976
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
912 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.591 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,811 / 11.629 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Claus Bekker
home Horsens - Nørregade

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Valuar

bekker@home.dk

75628200

75628200