Ny pris

Amtmandshøjen 2, 8800 Viborg

157 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Rummelig familievilla med kig til Viborg Domkirke


Villaen har et samlet etageareal på knap 250 m²

Velkommen på toppen af Højene i Viborg. Villaen på Amtmandshøjen er som overskriften siger, en fantastisk familievilla, hvor I som familie her får muligheden for at sætte jeres helt eget præg – dog fremstår villaen med en god klimaskal.

Indvendigt:
Stor entré/gang med fordeling til køkken, stue, kælder, bad og værelser. Til højre for entré er et toilet. Videre findes et lyst værelse. I fordeler gangen findes to af boligens øvrige værelser, i denne ende findes også et badeværelse. Som børnefamilie har man brug for et godt køkkenalrum og det får I her, her er plads til madlavning, lektielæsning og et stort spisebord. Stuen er stor og meget lys, her kan hyggen skrues helt i top med brændeovnen.
Videre findes også en god stor udestue med direkte udgang til haven.
Kælderplan er indeholdende en hver børnefamilies drøm, et kæmpe bryggers med plads til en masse vasketøj og øvrig opbevaring. Derudover findes der i kælderplan 2 disponible rum. Kælderen fremstår tør og sælger har monteret en varmepumpe i kælderplan.

Udvendigt:
Huset fremstår med en god klimaskal, hele boligen opvarmes med fjernvarme med supplement fra en varmepumpe i kælderplan og brændeovn. Boligen har fået skiftet tag og sælger har investeret i solceller. Der er til boligen også en garage med el-port.

Området:
Højene i Viborg er meget attraktivt, fra boligen er der ikke langt til skole, indkøb og daginstitution. Viborg by og søerne nås ligeledes inden for kort afstand.
Vi glæder os til at fremvise denne skønne villa til jer. Ring og bestil en fremvisning. Vi fremviser alle ugens syv dage.

5Antal rum
1970Byggeår
2Antal toiletter
895 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.616 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,538 / 9.184 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Koornneef
home Viborg

Ejendomsmægler, MDE

kask@home.dk

86611999

86611999