Amaliehaven 16, 7080 Børkop

150 m2 villa

Kontant 3.250.000 kr.

Villa med god planløsning


Beliggende i eftertragtet område

Velkommen til Amaliehaven 16, et charmerende hus beliggende i et attraktivt område med en central placering, der gør det nemt at nå hverdagens gøremål.

Denne villa byder på en velindrettet planløsning, der gør det til et behageligt hjem. Ved ankomst møder man et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og opbevaring. Herfra går man ind i husets hjerte, nemlig det nyere køkken, som ligger i åben forbindelse med spisepladsen og stuen. 
Køkkenet er fra 2018, som er udført i flotte hvide elementer. I stuen er der indsat et ovenlys vindue der giver et skønt naturligt lys i hele rummet. 

Villaen er opdelt i en voksen- og en børneafdeling. Voksenafdelingen inkluderer et rummeligt soveværelse med en praktisk skabsvæg og eget badeværelse. Børneafdelingen byder på et hyggeligt opholdsrum med tilhørende skabsplads samt tre gode værelser, der giver masser af plads til børnefamilien. Et yderligere badeværelse til børneafdelingen tilføjer praktisk funktionalitet til hjemmet. 

Udenfor finder du en skøn og ugeneret have, der giver mulighed for at nyde sommerdagene i fulde drag. Der er flere gode terrassemiljøer, hvor du kan slappe af, grille og hygge med familie og venner. Ved ankomsten til huset bliver du mødt af en praktisk carport med tilhørende skur, der giver ekstra opbevaringsplads til dine haveredskaber og cykler.
Denne villa på Amaliehaven 16 er det perfekte sted til familien der ønsker at bo tæt på skole, indkøb, offentlig transport og fritidsaktiviteter og det ideelle sted at kalde hjem. 

6Antal rum
2000Byggeår
2Antal toiletter
1413 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.172 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,713 / 15.209 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonna Harbo
home Brejning

Ejendomsmægler MDE

joha@home.dk

75 86 88 00

75 86 88 00