Amager Strandvej 188, 2300 København S

195 m2 villa

Kontant 12.995.000 kr.

Stor liebhavervilla i 1. parket til strandparken og Øresund


Den skønneste udsigt over Øresund samt stor vestvendt have


Liebhavervillaen her på Amager Strandvej 188 udbydes nu til salg. Der er tale om en gennemført og gedigen villa med et boligareal på 195 kvadratmeter, som tilmed ligger i første parket til Amager Strandpark og Øresund – et sublimt lysindfald og en betagende udsigt bliver således dagligdag med nøglerne til denne bolig.

Selvom adressen siger Amager Strandvej, ligger villaen godt tilbagetrukket og tilgås via en mindre vej, som kun benyttes af beboerne. Hoveddøren byder indenfor til et lyst og indbydende hjem, som uden tvivl skal opleves med egne øjne – i stueetagen råder planløsningen over entré med indbygget depotrum, to gode værelser, gæstetoilet, badeværelse, bryggers, køkken og intet mindre end tre stuer en suite med udgang til den vestvendte terrasse. Afslutningsvis rummer førstesalen en repos, loftrum og en østvendt stue med en stor altan, hvorfra der venter en fuldstændig betagende udsigt over Øresund.

Ejendommen
Villaen er opført i 1962 i gedigne materialer og med et klassisk arkitektonisk udtryk, og selve matriklen er 869 kvadratmeter stor. Den er anlagt med både for- og baghave, som begge står med velfriseret beplantning og masser af sol – baghaven ligger tilmed roligt og ugenert med bl.a. drivhus og terrassemiljø.

Området
Med en beliggenhed som denne har I få minutters gang til metro, parkområder og ikke mindst Amager Strandparks klitter, laguner og Øresund med Øresundsbroen, der troner frem. Alligevel er bylivet lige for fødderne, og det spirende område huser alt fra små delikatesseforretninger til restauranter, caféer, bagerier og dagligvarebutikker. Derudover er der kun en cykeltur til den velrenommerede Skolen ved Sundet og daginstitutioner, såvel som Amagerbrogade, Christianshavn og Islands Brygge. Som prikken over i’et har I blot 15 minutter på cykel til København K.

Det er bestemt ikke hver dag, at ejendommen som denne udbydes til salg!
6Antal rum
1987Ombygget
2Antal toiletter
869 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

12.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

10.145 kr.

Udbetaling

650.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

74,224 / 60.222 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Amager - Kastrupvej

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00