Nyhed

Aborrevænget 1, Nyråd, 4760 Vordingborg

189 m2 villa

Kontant 3.395.000 kr.

Skøn et plans villa med stor atriumgård - en unik bolig med overskud af plads


Beliggende i naturskønne Nyråd med udsigt til søen og skoven


Med denne rigtigt gode beliggenhed i Nyråd i gåafstand til Vintersbølle skoven og Hulemosesøen, har I rige muligheder for at nyde både udsigten til naturen, men også at nyde naturen ved gåture, løbeture eller måske en trænings tur på jeres mountainbike - ja, boligen ligger nemlig indenfor 200 meter skoven og søen.

Boligen er indrettet således at man har soveværelse med eget badeværelse i den en side af huset og børneværelser/gæsteværelser med gæstebadeværelse på den anden side af atriumgården. En fed løsning både til børnefamilien eller til et par, som gerne vil have plads til overnattende gæster.

Indretningen byder på en stor entre med skabsvæg. Et stort soveværelse med et rummeligt påklædningsrum/skabsplads. Fra soveværelser er der adgang til et stort badeværelse både med bruseniche og med spabad.  

Meget stor stue i åben forbindelse med køkkenet samt en spisestue ved siden af køkkenet.
Hele denne del af boligen ligger mod syd og har udgang til en stor fliseterrasse samt haven.
Endvidere er der huset meget store atriumgård, dvs. en en terrasse, hvor I kan være helt og aldeles ugenert og i læ for vinden. Fra stuen er der både en almindelig terrassedør og en større skydedør til atriumgården.
I den anden del af boligen findes de to værelser samt et ekstra badeværelse med bruseniche samt plads til vaskemaskine m.m. Der er også en lille kælder i huset.

Indbygget i huset er der også en stor dobbelt garage med fjernbetjente porte og et overskud af plads til biler, motorcykel, hobbyværksted eller hvad behovet måtte være til. Yderligere er der en meget stor og flisebelagt indkørsel med plads til mange biler/gæsters parkering. 

Haven er anlagt i forskudt plan, så man har udsigt over haven. 

Når arbejdet kalder, så er det også ret nemt at komme til motorvejen få minutter fra boligen eller togstationen i Vordingborg by. Fra huset er der også stisystem som giver adgang til skolen samt skoven, uden at skulle krydse vejen. 
2002
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
1623 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.371 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,950 / 16.357 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Emanuelsen
home Vordingborg

Ejendomsmægler & Valuar, Indehaver, Køberrådgiver

thema@home.dk

55 37 11 95

55 37 11 95