Aastrup Alle 42, Aastrup, 6100 Haderslev

206 m2 villa

Kontant 2.345.000 kr.

Aastrup


Charmerende arkitekttegnet ejendom der emmer af historie

På Aastrup Alle 42 udbydes den gamle stationsbygning som emmer af charme og historie. Den østpreussiske arkitekt Friedrich Jablonowski tegnede denne bygning med inspiration fra hans hjemstavnsstil.

Bygningen skiller sig ud fra de andre boliger som er i området, grundet den unikke byggestil som er blevet brugt. Indenfor fremtræder stueplan lys, moderne og med højt til loftet. Stueplan blev færdig renoveret i 2022.

Hoveddøren åbner op til en stor hall som giver adgang til en gang, badeværelse og stue. Fra gangen har man adgang til Gildesalen og det store værksted. Husets hjerte er den store stue og køkkenalrummet, hvor hele familien kan samles. Køkkenet er fra 2022 med lyse elementer, her får man god arbejdsplads og god opbevaring i de mange skuffer. Køkken-alrummet giver ligeledes en oplagt mulighed for at samle hele familien ved middagsbordet. Stuen byder på hygge med brændeovn og familien kan samles i den store sofa – fra stuen er der udgang til terrassen. i stueplan finder vi også et stort soveværelse med skabsvæg. Yderligere er et badeværelse fra 2022 med bruseniche.

Trappen op til 1. salen ligger i baggangen, hvor vindeltrappen passer godt ind i spiret. På 1. salen finder vi 3 store værelser. 2 disponible rum som er ideelle til opbevaring. På reposen finder vi en brændeovn, hvor man kan få et godt supplement til opvarmning. Et stort badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter.

Udenfor venter en stor have med terrassemiljøer og et stort udhus på 100 kvadratmeter.
Huset varmekilde er pille fyr og varmepumpe, yderligere er der to brændeovne til supplement til opvarmning.

Aastrup er en lille by som ligger 10 minutters kørsel til Haderslev, hvor man finder alle hverdagens fornødenheder. Her kan man komme til bo i landlige omgivelser med fjorden tæt på, og stadig have bymiljøet inden for en kort radius.

Hvis man kunne tænke sig at bo i et stykke Danmarkshistorie – er dette en villa som skal opleves!

5Antal rum
1898Byggeår
2Antal toiletter
2581 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.096 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,522 / 10.681 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Wiese Madsen
home Haderslev - Vojens

Ejendomsmægler, MDE

wiese@home.dk

74530545

74530545