Aarøsund Landevej 232, Starup, 6100 Haderslev

316 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Starup


Stor ejendom med skøn udsigt og mange muligheder

I hyggelige Starup ved Haderslev har i nu chancen for at overtage denne imponerende ejendom, hvor det næsten kun er fantasien, der sætter grænserne for jeres udfoldelsesmuligheder.

Lige siden 1872 er der heldige familier, som har indrettet sig i den 316 kvadratmeter store bolig, der fordeler sig på stuehusets stueplan og første sal, og udsigten herfra giver jer et flot vue over Haderslev Fjord og det smukke nærmiljø.

Huset blev opført i de bedst tænkelige kvalitetsmaterialer, og det er stadig det smukke, originale loft, som ses i den imponerende hall. Ligesom resten af underetagen er hallen blevet flot istandsat inden for de seneste år, og her er eksempelvis installeret IHC, ligesom også det ekstrarummelige køkken er blevet opdateret.

Køkkenet byder i alt på fire ovne, seks blus og to håndvaske, og husets vaskerum er på samme familievenlige vis udstyret med hele to vaskemaskiner samt en tørretumbler. Stueplan rummer blandt andet også tre stuer og et badeværelse, og førstesalen bidrager dertil med fem værelser samt endnu et badeværelse.

Foruden stuehuset byder ejendommen på flere gode udhuslænger, der rummer masser af anvendelsesmuligheder. Her er god plads til parkering, lager og værksted, så eksempelvis håndværksmesteren vil hurtigt falde til i de indbydende, rummelige omgivelser. Den ene længe er indrettet med stort kontorlokale samt en selvstændig lejlighed. Det store kontor er pt. udlejet.

Beliggenheden giver jer meget overskuelig gåafstand til vandet, og det naturskønne nærmiljø til trods kan I ligeledes let nå alt det, der får hverdagens kabale til at gå op. Bussen stopper eksempelvis nærmest lige ved døren, og lige i nærheden finder I også områdets trygge cykelsti, som I kan benytte på vej til den lokale købmand, skole og sportshal. De cirka fire kilometer til centrum af Haderslev kan også klares på cykel, og tager I bilen, kan I være på motorvejen inden for et kvarter.
9Antal rum
1985Ombygget
3Antal toiletter
6206 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.090 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,980 / 18.153 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545