Århusvej 9, 8362 Hørning

133 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

Hørning


Charmerende og gennem-renoveret murermester-villa i Hørning midtby

Hørning er en skøn og yderst populær forstad til Århus og Skanderborg, og ligger næsten midt i mellem byerne. Her er fantastisk gode muligheder for offentlig transport med tog og bus og samtidig har man ca. 5 min. kørsel til såvel E45, som Århus motorvejen. Toget tager 12 min. til Bruuns Galleri og 6 min. til Skanderborg. Derfor er byen en oplagt pendler by, hvor mange af de Østjyske byer kan nås inden for blot 30 min. Hørning er i rivende udvikling med mange tilflyttere, 2 gode skoler, hvoraf den ene flytter beliggenhed og bliver nyopført og udvidet, fantastisk foreningsliv og med gode indkøbsmuligheder. Foreningslivet er en stor del af livet i byen, og en ny hal med fitnesscenter samt kunstgræsbane gør, at der nu er endnu bedre muligheder for at dyrke motion og være en del af foreningslivet. 

Som tilflytter til Hørning, bør man tage sig tid til, at tage en tur på torvet og opleve livet her. Her er altid mennesker, som handler i byens butikker. Hørning byder bl.a. på 3 dagligvare forretninger, apotek, tøjbutikker, slagter, fiskeforretning, bager og en bank. Kort sagt - her er der alt, hvad man som familie har brug for i hverdagen. Rundt om byen er der en natursti, på ca. 11,5 km. Her oplever man alt fra skov til enge, marker, åen og byen.

Selve villaen er blevet gennem-renoveret og fremstår indflytningsklar og meget fin. Den er opført i charmerende murermester-stil og er fordelt på 3 etager. 
Der er masser af have - både foran og bagved villaen, så solen kan nydes fra morgen til aften. Ud mod forhaven er der opsat et stakit, så man ikke bemærker midtbys-trafikken inde i huset.
Sælger benytter i dag mest forhaven til vende plads. 

Villaen er indrettet med entré, der fordeler de 3 etager. Stueplan indeholder lækkert gæstetoilet, flot nyere køkken holdt i lyse elementer, og som er i åben forbindelse med spisestuen. Et utrolig lækkert køkken/alrum. Videre i forbindelse med spisestuen er dagligstuen. 
Til denne etage er der en muret isoleret udestue. Denne kunne med kommunens godkendelse, inddrages til voksenafdeling eller stue m.v..
1. salen byder på 2 fine værelser samt et nyere lækkert badeværelse, En perfekt børneafdeling. 
Meget fin kælder med stort bryggers, to gode disponible rum fx. til værksted eller opbevaring og fra kælderen er der direkte udgang til den vestvendte del af haven og til solterrasse.
Til huset hører endvidere en carport med tilhørende redskabsrum.
home byder velkommen til en charmerende villa med masser af indretningsmuligheder - perfekt til den lidt større familie eller til parret. Kom og se.
4Antal rum
1983Ombygget
2Antal toiletter
740 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.866 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,240 / 13.669 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Møller
home Hørning

Ejendomsmægler og valuar, MDE

memo@home.dk

86922222

86922222