Århusvej 53, 3000 Helsingør

147 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

Skønt hjem til familien med god beliggenhed i Jyllandskvarteret - nem mulighed for 4 værelser


skøn have, tæt på vand og skov

Et af de absolut bedst beliggende huse i Jyllandskvarteret er nu til salg!

Huset er en gedigen murstensvilla fra 1945 på 147 bolig m2. Nuværende ejer har boet i ejendommen i mere end 40 år og har holdt den i en fin stand og moderniseret den igennem alle årene, således den fremstår helt klar til indflytning, dog med mulighed for køber stadig kan sætte sit eget præg hvis ønsket er der. 
Haven er virkelig skøn og velplaneret - her er en dejlig let kuperet græsplæne med små stier op til flere af læ- og hyggekroge samt terrasser til både morgen, middag og aftensol. Herudover er der et skønt orangeri med vinranker voksende i loftet som et drys fransk charme. Orangeriet er perfekt til at forlænge sæsonerne og til at nyde livet med et glas i hånden.

Indretningen er som følger: skøn lys fordelingsentré med adgang til stort lækkert badeværelse, rummeligt nyistandsat bryggers med adgang til endnu et toilet. Herudover er der et hyggeligt spisekøkken med udsigt til haven og åben forbindelse til den dejlige vinkelstue og et stort værelse med dobbelt glasdøre til stuen, således dette rum også kan være en hyggelig tv-stue eller hjemmekontor. Fra stuen er der er udgang til orangeriet og den dejlige have.
1.salen indeholder to gode lyse værelser med udsigt over området – det store kan evt. deles i og har tilmed udgang til altan.

Udover alt dette er der en fin lille kælder til opbevaring eller vin.
Foran ejendommen er der en fin garage og den hyggelige villavej Århusvej, hvor man under 100 meter fra ejendommen finder "smørhullet", hvor ungerne kælker om vinteren og om sommeren nyder området med leg og hygge på det store græsareal. Her er plads til lange gåture både med eller uden hund.
Der er kun få minutter på cykel til Øresunds friske badevand og samme korte afstand til Helsingør centrum med et væld af skønne forretninger og kulturoplevelser. Herudover kan ungerne nå byens skoler via stisystemer og små lukkede veje. Der er flere gode institutioner lige i nabolaget og off. transport næsten lige for døren med bus til det meste af Nordsjælland og København samt Kystbane stationen med pendlertoget til storbyen.

"En af den slags man går og venter på, kommer til salg".
Ring til Løgstrup & Thomsen på tlf.: 4921 4921 for en personlig visning.
4Antal rum
1980Ombygget
2Antal toiletter
600 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.777 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,095 / 19.238 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Helsingør

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21