Aarestrupvej 93, Aarestrup, 9520 Skørping

151 m2 villa

Kontant 1.245.000 kr.

Aarestrupvej 93


Familievenlig villa i Aarestrup

Drømmer i om en familievenlig villa i Aarestrup, hvor børnene kommer til at bo i gå- og cykelafstand til Gregers Krabbe? Så se med her! 

På Aarestrupvej 93 får I 151 kvm velindrettet villa i et plan, en tilhørende garage på 22 kvm, hyggelig have og placering lige ved gadekæret med kig til kirken og kort afstand til skole, børnehave, vuggestue og attraktive Rold Skov.  

Aarestrup er en hyggelig landsby med et stærkt lokalt fælleskab og en aktiv borgerforening. Borgerforeningen samler store og små til sammenkomster bl.a. ved gadekæret som ligger lige ved kirken eller ovre i byens forsamlingshus. Et af byens trækplastre er Gregers Krabbe Friskole, Naturbørnehave og Vuggestue, hvor skolegangen går til og med 9. klasse. Et andet trækplaster er Rold Skov, som byder på gode stisystemer hvor såvel cykel, løbesko eller vandreskoene kan luftes. 

Når du ankommer til villaen, kan bilen parkeres i garagen, carporten eller den lange indkørsel. Til hverdag vil familien benytte baggangen/bryggerset, hvor der er god plads til at hænge familiens overtøj og samtidig er der plads til både at have vaskemaskine og tørretumbler. Få skridt bringer dig enten videre til køkkenet eller den store fordelingsgang. Køkkenet er indrettet med spisebordsplads og åbent ind til den rummelige stue med store vinduespartier. I den indretningsvenlige stue er der plads til at samle venner og familie ved spisebordet samt plads til at have et hyggeligt sofahjørne, hvor familien kan slappe af efter en lang dag. Har I små børn, er der plads til at indrette et lille legehjørne og ellers er der mulighed for at lave et hyggelig læsehjørne. 

Når I inviterer gæster, kan de tages imod i forgangen, som åbner direkte op til den rummelige fordelingsgang. Fra fordelingsgangen er der adgang til pænt og lyst badeværelse med gulvvarme og både badekar og bruseniche. Boligen rummer stort soveværelse og hele 3 værelser. 

Med nøglerne til boligen følger en utrolig skøn have med rislende vand, en lille dam, skønt terrasseområde, velholdte bede og selvfølgelig en græsplæne, hvor børnene kan rende og lege. 

Det er værd at fremhæve at der i villaen er plastvinduer, taget er skiftet i 2010, garagen, som er med elport er fra 2017 og pillefyret er fra 2012.  
5Antal rum
1974Byggeår
782 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.259 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,198 / 5.723 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00