Nyhed

Åløkke 31, 6372 Bylderup-Bov

158 m2 villa

Kontant 875.000 kr.

Solid etplansvilla med en kanon beliggenhed i Bylderup - Bov


Mulighed for hurtig overtagelse!

På Åløkke 31 i Bylderup, udbydes denne velbeliggende og mulighedsrige etplansvilla. Bylderup er en super aktiv by, med et stærkt lokalt sammenhold samt flere årlige arrangementer. Derudover byder byen på daginstitutioner, skole, fritidsaktiviteter samt indkøbsmuligheder. 

Udvendigt fremstår huset med en muret facade i røde sten samt et solidt betontag fra 2010 - Dertil er der plastikvunder i dele af huset, hvoraf de resterende er i træ. Alle fremstår dog i meget god stand! Husets opvarmes primært via naturgas, samt suppleret af en luft til luft varmepumpe. Ejendommen er klassificeret med et pænt energimærke C.

Indvendigt finder du 159 kvm bolig, der fordeler sig således: Rummeligt køkken, med inventar fra 2010. Her er der plads til alt hvad en god husholdning kræver. Dertil er der et praktisk viktualierum samt god plads til at etablere en spisegruppe. 

Stort soveværelse, med indbygget skabsplads samt direkte udgang til haven. I forlængelse af soveværelset, er der et tilhørende badeværelse. Dette fremstår i original stil, men velholdt samt med god plads.  Fra køkkenet er der adgang til et bryggers, med god plads til vaskefaciliteter, overtøj m.m. Husets centrum er en dejlig stue, med en et skønt lysindfald fra de store vinduer. Her er der rig mulighed for at hele familien kan samles, samt indrette en hyggelig sofagruppe. Fra stuen er der ligeledes direkte udgang til haven. 

Ydermere byder huset på et ekstra værelse, samt gæstetoilet. Hvis man har behov for at etablere yderligere et værelse, kan man med fordel inddrage en del af den store entré. Bemærk der er gulvvarme i køkkenet, badeværelse, gæstetoilet samt entré.

Ejendommen er beliggende på en 1.462 kvm stor grund - Du mødes af en grusbelagt indkørsel, hvorfra bilen trygt kan placeres i en 18 kvm stor carport. I forlængelse af carporten er der yderligere et ekstra rum, der eventuelt kan indrettes som værksted - Eller kunne man på sigt inddrage denne del til bolig, hvis der er det man ønsker. Haven er primært udlagt i græs og fremstår velholdt. Du finder også flere flotte bede og planter, der skaber en hyggelig atmosfære.

Alt i alt en utrolig velholdt etplansvilla, med mange muligheder!
Ses vi på Åløkke 31? Det håber jeg virkelig vi gør! 
3Antal rum
1979Byggeår
2Antal toiletter
1462 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

875.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.228 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,117 / 4.066 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lasse Damm Clausen
home Tønder

Ejendomsmægler MDE

ladam@home.dk

74726270

74726270