Aakjærvej 23, Falling, 8300 Odder

240 m2 villa

Kontant 2.175.000 kr.

Gedigen villa med 7 værelser og skøn udsigt over landskabet


FALLING - ODDER

Hist hvor vejen slår en bugt drejer du til højre ved kirken – kører ca. 250 meter igennem den lille landsby Falling – og på venstre hånd ser du en stor rødstensvilla med tegltag. Det er såmænd den bolig, der måske skal være din!
Falling er en lille landsby, beliggende 2 km fra Ørting og knap 7 km fra Odder. Ørting er en lidt større landsby med købmand og mellem Falling og Ørting ligger sportshallen med tennisbaner og fodboldbaner. Odder tilbyder alt hvad dagligdagen behøver, herunder et bredt udvalg af dagligvarebutikker og detailhandel, skoler, institutioner, fritidsaktiviteter samt letbane der kører direkte til Aarhus C.

Villaen indeholder: Entré med gulvvarme og trappe - gæstetoilet med gulvvarme - 3 værelser med skabe - badeværelse med bruseniche og gulvvarme - stor vinkelstue med pejs og flot lysindfald - spisekøkken fra år 2008 og bryggers.
1. salen byder på et stort gavlværelse, værelse repos og en stor stue. Hertil uudnyttet loftsrum.

Hertil muret garage med separat værksted.

Skøn, sydvendt have som grænser op til markerne og med udsigten til Sondrup Skov i det fjerne. Den smukke udsigt kan også nydes fra pergolaen omkranset af den flotte blåregn. I den smukke gamle have finder vi også et drivhus og urtehave.
Når man slår sig ned i en by som Falling, er det fordi man ønsker at bosætte sig i et fredeligt samfund, hvor man passer på hinanden og hilser pænt på naboen, men samtidig har mulighed for at være sig selv og nyde den fuldstændige ro, som livet på landet byder på. Fra denne perle er der kun 3 km til den nærmeste kyst – så spring på cyklen og kør en tur til vandet, hvor en dukkert måske kunne friste. Sondrup Bakker ligger også inden for cykelafstand, og er et smukt kuperet skovområde, der lægger op til mountainbiking eller lange spadsereture.

En villa - bygget af mureren til egen familie - der er rummelig og velholdt på en god grund med smuk udsigt.

home byder velkommen til en god boligoplevelse.
8Antal rum
1972Byggeår
2Antal toiletter
1052 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.175.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.223 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,588 / 10.059 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22